Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Délelőtt írtam a dual simesbe a tokot, üveget. Egy bő órája vettem át a futártól a készüléket, és jó rá a tok is és az üveg is, pedig annak idején még note4 címen rendeltem (mikor még nem tudtam hogy 4X-et kellett volna). Mákom volt, mert univerzális kialakítású mindkettő, tehát jó lett rá.
Tok: [link]
Hajlékony tok, kicsit masszívabb anyagból, érzésre jó védelmet ad, mégse olyan drabális kinézetű (mondjuk nem is az a szépségdíjas, de kezdésnek jó lesz).Védőüveg: [link] Nem kell az ártól megrémülni, mert 2 db-os csomag. Ráadásul ugyanaz az eladó mint a tok, egy csomagban kaptam délelőtt, így az első perctől tokban-üveggel van a telefon, mert közben fel is tettem az üveget.
Nem úgy néz ki az üveg mint a shop képén, csináltam róluk pár képet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

crok