- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
famokus
csendes tag
Sziasztok,
Bootloader nyitásra szerintem állatorvosi lovam van. TWRP-ből a ZIP kiírja, hogy kész újrindít örül, erre belépek és zárt továbbra is. Kínomban már röhögtem.
Hónapok, óta ha van pár órám, akkor neki megyek néha, de már agyér görcsöt kapok és szabadulni akarok tőle. Az utolsó krikszkraksz nyelvű oldalt is áttúrtam translatetel,de semmi. Sehogy se ment. Millió opciót végig rágtam. Múltkor csirke vágáson jártam, a miui szellemének szántam gonddolatban az áldozatot. Persze, hogy nem segített.
Kész feladom vele. Az összes OTA-nal hazavágja magát és bootloop, Stable OTA szintén. Amúgy imádom, betonstabil, örök akksi, de nálam kezdenek KO kritériumok lenni az update hülyeségei.
Azért ha valakinek van valami tippje az összefoglalósokon kívül, az ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest