- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Canonfan #10777 üzenetére
Ugyan nem engem szólítottál meg, de nekem is sárgult a kijelző, bevittem, 3 és fél hét után állítólag "újragélezéssel" megjavították, gyakorlatilag a kijelző panelt biztosan cserélték. Majd 3 hónappal később ismét megsárgult pontosan ott, és pontosan ugyanúgy, a már "megjavított" helyen.
Két további kollégámmal pár hét késéssel vettünk ugyanilyen telót, mindhármunknál előjött ugyanott és ugyanúgy a sárgulós hiba.
A szoftvernek persze semmi köze hozzá, de ismerve a wayteq köcsögségét én visszaraknám rá az eredetit. Az egyik kollégámnak a szintén kijelző sárgulással bevitt telót megpróbálták szarul összerakva visszaadni, majd miután reklamált, visszavették és nyomtak rá (csak úgy poénból) egy factory resetet. Mikor erre rákérdezett csak gúnyosan mosolyogtak.
Ráadásul kiköltöztek az egyébként sem belvárosi Ecseri úti metrótól egy olyan helyre, ahová értelmesen nem lehet BKV-val eljutni.
Nálam most jön majd a második kör.
Ezekre készülj fel.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest