- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
Sziasztok!
Bluetooth füles és bluetooth mellkaspánt futáshoz egyszerre csatlakoztatható?
-
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Az alap tárcsázóba/névjegyzékbe be lehet állítani olyat, hogy egy csoport más színnel jelenjen meg a híváslistában? (én nem találtam, a csengőhangot átállítottam)
Milyen appot ajánlotok ilyenre?Köszi
-
mukurisho
tag
válasz
Headbang #10160 üzenetére
Úgy tűnik én mázlista vagyok.
Motoron erről megy a GPS, tanktáskában pont felülről éri a nap + a táska fóliája szigeteli.
Nem egyszer előfordult, hogy kikapcsolt, annyira felmelegedett.
Ilyenkor már a szilikontok is nyúlik rajta és megfogni is alig lehet.Pár perc pihi után viszont mintha misem történt volna.
Szerencsére nekem semmi baja. -
< CyberBob >
őstag
válasz
Anonymus23 #10193 üzenetére
Köszönöm.
-
vampire17
addikt
Azert ebben van par "remeny" is
1. Korántsem biztos, hogy nugat alapu lesz nekunk a MIUI9
2. Az sem boritekolhato, hogy a Spec. edition megkapja a 9-es MIUI-t. Igaz, tenyleg csak egy modem driver a kulonbseg, de mint lathatod, ennek ellenere az SE nem kap augusztusig frissitest, mig az SD igen...
Szoval en inkabb azt mondanam, majd kiderul...
-
Anonymus23
veterán
válasz
< CyberBob > #10192 üzenetére
Meg.
Beállítások / Mobilhálózatok / kiválasztod a SIM kártyát amit be szeretnél állítani / Mobilszolgáltatók /
És itt kikapcsolod az automatikus kiválasztást, és akkor tudsz listából kiválasztani.
De ez minden telefonnál így van, nem Xiaomi függő. -
beg
veterán
Béta tesztereket várnak MIUI 9-hez, és igen, a listában ott van a Redmi Note 3 (MTK), Redmi Note 3 (SD) is.
Tehát lesz MIUI 9 nugát alapon nekünk is
(Kate meg csak egy modem módosítás, tehát nem kell megijedni ha nincs ott az SE)Elsőként a Mi 6, Redmi Note 4 Qualcomm / Redmi Note 4X készülékek kapnak béta upgrade-et.
-
baitsee23
őstag
válasz
< CyberBob > #10188 üzenetére
Szia!
Több, mint egy hónapja nincs az Unión belül roaming, és Szlovákia is tagállam. Ettől függetlenül tiltsd le a roamingot, ha nem akarod használni a hálózatukat. -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
A szlovák határ mellett kell egy kis időt eltöltenem és nem szeretném ha a telefon felmenne a kinti hálózatra vagy hogy üdvözlő SMS-t kapnék (semmilyen SMS-t nem akarok kapni). Mit kell beállítani, hogy csak a Telenor 4G hálózatán maradjon a telefon még akkor is ha gyenge? -
slezakimi
senior tag
-hivatalos engedély: pipa
-MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en: pipa
-telefont felismeri fastboot módban, mi acc-al beenged, kiírja hogy jogosult vagyok a nyitásra: pipa
-beállításoknál oem unlock, usb debug: pipa
-mi cloud find device: pipa
-fejlesztői lehetőségeknél mi unlock status, eszköz hozzáadása sikeres: pipaErre gondolsz?
Ez mind okés csak az alsót nem engedi. -
cH1
aktív tag
Én most az RR romot Agni kernellel tettem fel és nem kellett hozzá nekem a modem. Minden teljesen jól működik.
Egy kérdés: A gappsnál lehet választani az aroma installeres változatot?
-
slezakimi
senior tag
Kifutottam.
Ez esetleg jó hozzá? -
slezakimi
senior tag
Sziasztok!
Holnap elvileg nekem is lesz egy ilyen Kate verzióm.
Fel szeretném rá rakni az RR romot.
Bootloader nyitás TWRP eddig tiszta.
A Kenzos RR erre gondoltam jó rá? Vagy kell még valami mellé a Gappson kívül?
A pontos sorrendet mit flasheljek mi után ha valaki leírná megköszönném.Szép napot
-
Surplus
tag
Tisztelt Fórumtagok!
A telefonra telepített Nextgen még a lakásban is villámgyorsan találja meg a műholdakat és csatlakozik is. Azonban kis idő múlva elveszt néhány műholdat. Látni látja, de nem csatlakozik. Ezt szabad téren is hasonlóképpen csinálja. Alapvetően nem probléma, ha 16 műholdból csak 12 marad, de mégis furdalja az oldalam a dolog. Ha valaki hasonlóval találkozott, vagy van ötlete a megoldásra, szívesen veszem, akár privátba is. -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Nem igazán jön be az új Skype ezért visszatenném a régit. Meg lehet adni, hogy csak ez az egy alkalmazás ne frissüljön? Ha igen merre találom?
-
Xutor
csendes tag
Sziasztok!
Szerettem volna feloldani a bootloadert az összefoglalóban található zip-el amihez twrp kell. Fel is telepítettem nem vipe-oltam. Erre bekapcsoltam és kért jelszót. Nos az lett a vége hogy vipe oltam mert semmilyen jelszora nem akart belépni. Kérdés mi lehetett a gond? Eu stabil 8.2.4.0 van rajta.
-
-
amol
addikt
Köszönöm mindenkinek. A feleségem használja, nem nézegetem naponta de egy folyamatnak tűnik. A bekapcsológomb környékén van. Aktív a dt2w de nem mindig azt használja. Nem ázott be, nem lett napon hagyva. A gyerekek néha játszanak rajta akkor melegebb.
Ha kijelzőcsere lesz akkor lehet már kapni hozzá fóliát/üveget itthon vagy rendeljem meg előre ebayen? -
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom excel-ből a névjegyeket a telóba menteni?
Van valami egyszerű módja Miui-n?Köszi
-
battag
aktív tag
-
Elf
aktív tag
Ezzel:
[https://account.xiaomi.com/pass/forgetPassword]nem megy?
-
BBosi
csendes tag
Üdv. Mindenkenek! SIM kártya csere történt a a készülékenben és ezért kéri a Mi Cloud újraaktiválását. Kéri, hogy ehhez lépjek be a Mi Fiókba. Sajnos az általam beírt jelszót nem fogadja el. / Lehet, hogy nem jól emlékszem rá / Segítséget szeretnék kérni, hogyan tudok kérni-kapni új jelszót, mert sajnos ez Nekem nem sikrült! Köszönettel! Bosi
-
moma
őstag
válasz
wwenigma #10124 üzenetére
Köszi tlala neked is.
Minimum egy ketteset rendelek, utazás miatt. Nézem most ezt. Azt jól értem, hogy itt csak az egyik slot gyorstöltős? Emiatt a kép miatt. És amúgy ezek lefelé teljesen kompatibilisek? Szóval a gyors töltősbe bármi mehet?
ennél is színezett az egyik slot, de itt nem írnak arról, hogy van e különbség.
(amúgy a 4 kollégámból már rajtam kívül még háromnak xiaomija van... lol)
-
n@p@lm
őstag
Frissítettem a telefont a legújabb romra, eddig ez nem volt problémám de most előjött hogy hívás végén ha elveszem a készüléket az arcomtól akkor nem adja vissza a képernyőt hanem sötét marad.
Miképpen tudom ezt orvosolni?
Vagy maradt valami hiba a romban? -
paolinho
őstag
Olvashattam volna, de nem olvastam. A feleségem telefonjáról van szó, amivel kapcsolatban már nem nagyon olvasgatok itt a fórumon. Egy ideje jelezte, hogy nem kap frissítéseket a készülékre, amire én csak azt tudtam javasolni, hogy várjon. Aztán most másfél hónap után próbáltam a developert kifejezésre rákeresni itt a hozzászólások között, de ennek kapcsán sem jutottam közelebb a válaszhoz. Ezért bátorkodtam rákérdezni.
Mindenesetre köszi az infót. -
paolinho
őstag
Arra van valami magyarázat, hogy egy ideje már nem jön a global developert rom-ra frissítés? Talán májusi az utolsó.
-
tlac
nagyúr
válasz
grafnet #10122 üzenetére
az lesz
bár ahogy nézem az alkatrészeket Kínából berendelve az már önmagában 15k lenneitt egész jól össze vannak szedve, hogy mit milyen néven lehet megtalálni
[link]ez alapján kell nekem a hátlap (az alul-felül lévő műanyag rész a hátlappal egyben van)
meg a kijelző kerettel együttkijelzőt lehet venni kerettel összeszerelve is, így egy esetleges otthoni szerelést egyszerűbb kivitelezni (a keret egyébként olcsó, nem érdemes annyira spórolni vele)
-
Csápájev
őstag
Sziasztok
Haverom Note 2 vel beugrott egy habmedencebe. Azóta nem kapcsol be a teló. Ilyenkor mi a teendő mielőtt kidobja a kukába?
-
Surplus
tag
Szép napot mindenkinek. Most érkezett az enyém. A MIUI frissitett. Làma kérdés: hogyan tudok a recoverybe belépni, ugy hogy a bootloader zàrt és TWRP nincs. Egy wipe-t akarnék csinàlni, de nem tudok.
-
tlala
addikt
USD 10,61 mobil appból ez a Ugreen QC 3.0-ás töltő, hozzá adott garantáltan kompatibilis ajándék kábellel.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
tlac
nagyúr
Összetörtem a telefonomat (betonra esett a sarkánál).
Szerintetek a hivatalos szervíznél vagy mibilszerviz-nél, akitől vettem, kellene meg javíttatnom? (Ő volt, aki vállalt plusz 1 év anyagköltséges garanciát is.) -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#72487936 #10107 üzenetére
Tuti kártyát rendeltem ingyen neten, aktiválásnál weben megkérdezte hogy akarom-e a 3 hónapos 0-300-700ft/hó akciós 1GB internetet, azt pipaltam be hogy igen. Feltöltést skippeltem. Most lemegy az 1 honap ingyen 1GB utana beaktivalom az ajandek 4GB-ot.
Egyből felment LTE hálóra és fél nappal kesobb kaptam az SMS-t hogy inditsam ujra a telot es akkor elvezhetem a 4G halozatot.
Cégnél ahol dolgozok nagy csarnokban csak 3G van, kint full térerős LTE. Telenorral kint es bent is full LTE...
-
törölt tag
-
Degeczi
nagyúr
A gyári nem gyorstöltő, mindegy milyen a ROM, attól nem lesz gyorsabb a töltés. Jó kábelt használj: az segít, ha jelenleg lassú, mert akkor valszeg nincs meg a 2A sem.
Sokféle jó többportos töltő van, de az akciókat érdemes kivárni. Én pl. ilyen Tronsmart-ot vettem $9.9-ért. Másik kernelt viszont nem raktam föl, nekem bőven elég a normál 2A is, ahhoz képest nem lenne akkora különbség, h elkezdjek ROM-okkal játszani (és így is melegszik rendesen töltés közben a telefon, nem kell még jobban)
-
törölt tag
Az új kártyám vodás de csak 3G, annak ellenére, hogy megvan az országos lefedettség. Eger és környéke nincs benne?
-
-
moma
őstag
válasz
Degeczi #10099 üzenetére
Kicsit még nem értem
Ami nem fontos az, hogy felrakjak másik romot, vagy az sem, hogy vegyek másik töltőt, mert akkor sem lesz sokkal gyorsabb? Ha vegyek, akkor tudsz ajánlani egyet? (azon is gondolkodom, hogyha veszek akkor olyan lenne jó, amin két töltő hely van, mert akkor egyszerre tudná a powerbankot is tölteni utazásnál)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest