- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
spiky03 #4742 üzenetére
Sikerült megcsináltam mindent, hát 200mv-ra fel kellett tolnom az antennát így egész jó. Nálam egy olyan helyzet van hogy, mikrohullámú net van. Szomszédnál az antenna 70m cat6 kábel utánna a router még az asus ment gond nélkül ez nem érzékelte, hogy van valami a kábel végén, switchel sikerült megoldani. Összeségbe ezektől eltekintve jó
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok elvileg felraktam a ezt miwifi_r3600_all_6510e_3.0.22_INT+SSH+MI+txpwr.zip
De a kezdőlapon azt írja 3.0.16 version van fent "currentre HU-t ír nem CN-tMost sikerül vagy mégse? :/
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
spiky03 #4740 üzenetére
Elvileg ezt megcsinálom és öröm boldogság?
Ha kezdő vagy, ajánlatos a moddolt globalt (miwifi_r3600_all_6510e_3.0.22_INT+SSH+txpwr.zip
Nemfog logolni kinába plusz tudok erősséget állitani? Asszony megöl, ha szarabb lesz a térereje pont azért dumáltam rá, hogy ez a router kell nekünk -
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem a routert jókat olvastam róla. Egy Asus N18u-t váltana, de szarabb a jelerőssége mint az asusnak :D ezt az antenna piszkálást csak kinai fw-rel lehet megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Asztalos klub
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged