- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
nagyon sokszor (1-2 óránként) elmegy a wifi. Eltűnik a 2,4 és 5ghz-es hálózat is, kb 2-3 percre. Eléggé zavaró.
Szeretném megnézni hogy mi történik ilyenkor, de nem találom az eseménynaplót. Hova logol a router?
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
valaki esetleg szerelte fel falra az eszközt?
Hogyan lehet megoldani? -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
ha mixed-re állítom a wifit és egy hálózatként jelenik meg a 2,4ghz-es és az 5ghz-es jel, tudok olyat csinálni, hogy a routeren beállításainál megadom, hogy az egyes kliensek csak 2,4ghz-es vagy csak 5ghz-es jelet kaphassanak?
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Szia,
a kliens egy TP-LINK Archer T6E Wireless adapter, AC1300, Dual Band, PCI-E.
802.11acMost kikapcsoltam a 2,4G-s hálózatot (kissé zsúfoltak a csatornák), így 5G-n (itt rajtam kívül 1 hálózat van) klasszisokkal jobb, 300mbps körül van le és fel egyaránt. Ez nekem bőven elég, viszont ha lehet még rajta javítani, laikusként szívesen fogadnék pár beállítási tanácsot.
@FingR86
Nincs is kétségem afelől, hogy a router rendben van.Nem vagyok otthon IT-s dolgokban, így csak az itt olvasottakra hagyatkozom a beállításnál. De már alakul (lásd fent).
Egyúttal akkor itt meg is köszönöm az adás-vétel során tanúsított korrektségedet.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
most üzemeltem be a routert, a 1.1.19 kínai fw-vel fut. Globál verzió, de én már így vettem. Ez a legfrissebb kínai fw?
Az üzembehelyezés és a ppoe kapcsolat beállítása után csak aktiváltam a dual wifit és megemeltem a jelerősséget 1000 mW-re.
Azon kívül, hogy tesztelgetem a csatornákat, szükséges még valamit beállítani?Már csak azért kérdezem mert sebességben a router mellett 1 méterrel sem tud többet, mint 30-40 mbps
(ezerből)
-
kovacsroli
senior tag
Szia,
felsorolom az eszközöket, mellette a szám mutatja az elhelyezkedést, visszautal az eredeti hsz.emben küldött képen lévő karikákra.
PC (TP-LINK Archer T6E Wireless adapter, AC1300, Dual Band, PCI-E vevő) - 1
Playstation 4 - 1
LG tv - 1
Xiaomi Yeelight - 1
Xiaomi robotporszívó - 2
Samsung tv - 2
Dell latitude E...valami - 2, 3
Huawei P20 lite - változó helyeken
Samsung Galaxy A40 - változó helyekenVételi sávok alatt pontosan nem tudom mire gondoljak. Ehhez ha kaphatok még egy kis segítséget akkor küldeném azokat is.
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged