-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
takcslajos1
tag
válasz
pamer69 #1850 üzenetére
Ha nem félsz egy kis mókolástól, Globalt vennék, jobban megbízom az eleve európai hálózati adapterben, mintha kínai-EU átalakítókkal kéne szórakoznom, amik ki tudja, mikor füstölnek el, gari feltételek is jobbak lehetnek, pláne ha magyar forgalmazótól veszed, viszont az EU verziónak sokkal gyengébb a wifi jelerőssége (amit egy fél-egyórás mókolással meg lehet csinálni, akkor "átáll" kínai régiósra a router, siemensfun csinált róla leírást, amely alapján én is írtam egyet, annyi, ha az enyémet használnád, hogy a legvégén ne felejtsd el az mtd erase crash majd reboot parancsot, azt elfelejtettem odaírni - ha pár hsz-t fellapozol, megtalálod mindkettőt).
-
anonym147
csendes tag
válasz
pamer69 #1835 üzenetére
Sziasztok,
ez engem is erdekelne, h ki hogy oldotta meg telekom eseten a netet.
en mar vagy 3 oraja kinlodok vele. beraktam a regi router helyere, mniden megy a belso halon, de a net gyakorlatilag mesebeli. egyszer volt, hol nem volt
van hogy megy percekig majd elmegy par percre es ujra visszajon es ismet elmegy....
van egy telekomos huawei router, ami gyakorlatilag csak az optikai kabelt alakitja at a ethernetre es minden az utana levo routeren van konfigolva.global verzios. 3.0.22-es fw van rajta
mas tapasztal ilyet?
vagy erdemes lenne inkabb feltennem a kinai fw-t?abbol ki melyik verziot ajanlana?
koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest