Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
takcslajos1
tag
válasz
pamer69 #1850 üzenetére
Ha nem félsz egy kis mókolástól, Globalt vennék, jobban megbízom az eleve európai hálózati adapterben, mintha kínai-EU átalakítókkal kéne szórakoznom, amik ki tudja, mikor füstölnek el, gari feltételek is jobbak lehetnek, pláne ha magyar forgalmazótól veszed, viszont az EU verziónak sokkal gyengébb a wifi jelerőssége (amit egy fél-egyórás mókolással meg lehet csinálni, akkor "átáll" kínai régiósra a router, siemensfun csinált róla leírást, amely alapján én is írtam egyet, annyi, ha az enyémet használnád, hogy a legvégén ne felejtsd el az mtd erase crash majd reboot parancsot, azt elfelejtettem odaírni - ha pár hsz-t fellapozol, megtalálod mindkettőt).
-
anonym147
csendes tag
válasz
pamer69 #1835 üzenetére
Sziasztok,
ez engem is erdekelne, h ki hogy oldotta meg telekom eseten a netet.
en mar vagy 3 oraja kinlodok vele. beraktam a regi router helyere, mniden megy a belso halon, de a net gyakorlatilag mesebeli. egyszer volt, hol nem volt
van hogy megy percekig majd elmegy par percre es ujra visszajon es ismet elmegy....
van egy telekomos huawei router, ami gyakorlatilag csak az optikai kabelt alakitja at a ethernetre es minden az utana levo routeren van konfigolva.global verzios. 3.0.22-es fw van rajta
mas tapasztal ilyet?
vagy erdemes lenne inkabb feltennem a kinai fw-t?abbol ki melyik verziot ajanlana?
koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest