- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden ilyen eszköz. TV, router, Telekom box, kamera központ szünetmentes tápon ül éppen ilyen dolgok miatt. Mint érdekességet mondom gyakran lép be és megy akkuról vihar alatt, mert nem 230 jön be és érzékeli az ingadozást már. Volt olyan, hogy asszony hív, hogy sípol a szünetmentes, de minden megy, mikrón óra stb. Mondom neki telefonba nem értem miért. Hív a szomszéd, hogy nekem otthon minden jó e, mert neki a sima izzó vibrál, alig világít. Le is tettem azonnal hívom asszonyt azonnal rohanj ki villanyóra OFF. Az utcában a trafó megnyekkent. Nálunk LED van ami jól tűri a fesz ingadozást.
Simán lehet, hogy adott neki.
-
takcslajos1
tag
[kép] Én beállítottam így a DNS szervert még a legelején, és nekem semmi weboldal-specifikus elérési gondom nem volt ebben a 2 hónapban, amióta ez a router teljesít szolgálatot (mondjuk az enyém AX3600, de gondolom, eléggé hasonló a szoftver a másikban is). Amikor még régen a szolgáltatói volt, és a UPC-féle DNS-szerverre voltunk utalva, akkor volt pl. a facebook-kal olyan, hogy az nem jött be (ahogy messenger, instagram, stb. ugyanúgy nem), de minden más igen (ahogy mobilnetről a facebook is működött).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged