Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden ilyen eszköz. TV, router, Telekom box, kamera központ szünetmentes tápon ül éppen ilyen dolgok miatt. Mint érdekességet mondom gyakran lép be és megy akkuról vihar alatt, mert nem 230 jön be és érzékeli az ingadozást már. Volt olyan, hogy asszony hív, hogy sípol a szünetmentes, de minden megy, mikrón óra stb. Mondom neki telefonba nem értem miért. Hív a szomszéd, hogy nekem otthon minden jó e, mert neki a sima izzó vibrál, alig világít. Le is tettem azonnal hívom asszonyt azonnal rohanj ki villanyóra OFF. Az utcában a trafó megnyekkent. Nálunk LED van ami jól tűri a fesz ingadozást.
Simán lehet, hogy adott neki.
-
takcslajos1
tag
[kép] Én beállítottam így a DNS szervert még a legelején, és nekem semmi weboldal-specifikus elérési gondom nem volt ebben a 2 hónapban, amióta ez a router teljesít szolgálatot (mondjuk az enyém AX3600, de gondolom, eléggé hasonló a szoftver a másikban is). Amikor még régen a szolgáltatói volt, és a UPC-féle DNS-szerverre voltunk utalva, akkor volt pl. a facebook-kal olyan, hogy az nem jött be (ahogy messenger, instagram, stb. ugyanúgy nem), de minden más igen (ahogy mobilnetről a facebook is működött).
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

trance89