- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
kinghaxor #4490 üzenetére
Mindenkinek mások az igényei, az tény, de ezek szerint a képességei is, van aki gond nélkül zsákutcába vezeti a kamiont, hiába kiabálnak neki, hogy álljon meg...
Amennyiben én olyan eszközt használok, ami nincs mindig bekapcsolva, akkor nyilvánvalóan nem az az eszköz fogja frissíteni a ddns-t, hanem egy olyan másik, ami a nap 24 órájában működik, és percenként rákérdez a megfelelő adatokra, azaz amennyiben szükségem van a külső elérésre, akkor max 1 perc kiesésem, plusz némi frissülési idő lehet frissítés esetén... Ráadásul a frissítési rész csak a sztori egyik oldala, a másik rész a rendelkezésre állás, ami legalább ugyanolyan fontos, a noip ebben eddig verhetetlen, nekem az elmúlt 12-13 évben visszagondolva sosem volt ilyen jellegű problémám, ezzel szemben a dyndns-től akkor jöttem el, amikor azzal valami olyan hálózati kitiltásos probléma akadt, hogy le is akarták lőni őket, mert túl sokan használták rossz dolgokra a megoldásaikat, az eszközök elérhetetlenek voltak, rezgett aléc, hogy megy a levesbe az egész, már nem tudom, mikor volt, jó régen, de az ilyen sosem vet jó fényt egy szolgáltatóra, és akkor ott a harmadik fontos rész, hogy innen sem jelszavak nem szivárognak ki, sem sokasodó távoli sikertelen belépési próbálkozások nincsenek. Sőt, konkrétan semmilyen próbálkozások sincsenek.
Mindezen infók fényében mindenki eldönti, neki mi a drága, nekem a havi 1 perc és 3 kattintás sokadik éve a legbiztosabb megoldás, a router, a nas, a műholdvevő beltérim, a windowsos duc kliensem is kifogástalanul kezeli minden esetben az ip változást, a rengeteg előny mellett a havi 1x-i 3 db kattintás okozta "probléma" teljesen nevetséges kifogás, úgyhogy innentől más úgy szórakoztatja magát, meg rugózik ezen, ahogy kedve tartja. -
Tonyk
veterán
válasz
kinghaxor #4151 üzenetére
678-as hiba hálózati hiba (PPPoe szerver nem válaszol), szerintem valamit nem jól dugtál össze. Illetve lehet még olyan, hogy betárcsáztál pl. a géppel, de nem bontottad a kapcsolatot, csak kihúztad a kábelt. Ilyenkor 5-10 perc után tudsz csatlakozni, mivel még be vagy jelentkezve az azonosítóval (egyszerre csak egy lehet aktív az adott usernévből és jelszóból.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest