- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
Olyasmi problémád lehet, mint nekem:
Ha UTP-kábellel kapcsolódok a routerhez, akkor nem érzékelem a port forwarding hatását, nem látom a kis webszerverem, nincs kívülről Plex, kamera, riasztó stb.
Ha wifin keresztül érem el a routert (ugyanarról a gépről, ami egy laptop), akkor tökéletesen működik.
Próbáld meg telóról, a szolgáltatód internet elérését használva, vagy munkahelyről, havertól elérni az otthoni hálód.
Valami Windowsbéli gondom lehet, de már nem nyomozom, mert úgy is új SSD-re költözöm újratelepítéssel. Remélem, az megoldja. -
Balage76
senior tag
Azért mert a wifi kapcsolat sebessége rengeteg mindentől függ. Nem összehasonlítható a vezetékes kapcsolattal.
Én is írtam már korábban, hogy hogyan helyezkedtek el az eszközök a 2,4/5 GHz frekiken, és hozzád hasonlóan nem értettem, hogy miért kellett ehhez kb 2 hét-1 hónap... Én családi házban lakom, kb 6-7 más hálózatot látok itt-ott ami a szomszédoktól jön. Egyszerűen idő kell ahhoz hogy az eszközök (saját és a szomszédoké is) megtalálják a feltehetően ideális, egymás legkevésbé zavaró csatornákat.
Simán előfordulhat, hogy amikor első alkalommal bekapcsolod, akkor egy tuti működő, de nem a legjobb csatornát választ, mert a szomszéd már fogja a legjobbat. Aztán 2 héttel később lesz egy áramszünet a szomszédnál vagy ő simán csak újraindítja a routerét, a tiéd meg szépen lecsap a lehetőségre és elveszi a szomszédtól a jobb helyet... -
Jozsó
tag
Nem tudom, hogy fog-e vki erre válaszolni. Én kezdetben irogattam, hogy nekem sosem jött 400-500 megabitnél több (nyilván AX-es eszközökkel) és nem értem, hogy másnak hogy sikerül gigabitet kicsikarni. De mivel gyakorlatilag nincs semmilyen ilyen finomállítási lehetőség igazi ötlet sem merült fel.
-
törölt tag
Szia !
A wifi beállításokban a wifi csatorna automatikus legyen, frekvenciából az összes használatát jelöld be !
A titkosítasnál pedig használj wpa2/wpa3 közös protokollt !!!
Valószínű ez lesz a probléma forrása.tutinincs !!!!
Nekem azután nem látta, mikor megváltoztattam a router nevét asztali pc-n a böngészőben !!!
Csak a reset segített !!!
OutsideR is jót ír...akkor is bibi lehet...sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold 904L Steel // 'Aranyló homok' rozsdamentes acél
- Lenovo Legion 5 15ACH6 (82JW006EHV) Gamer laptop
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest