Hirdetés
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsk976
csendes tag
válasz
KRISSTUS
üzenetére
Nekem igazából nem az internet felé menő sávszélesség a lényeg, hanem az otthoni számítógépek közötti sebesség. Mértem egyet az asztali PC (Fenvi ax200-as kínai kártyával lóg az ax3600-on) és a NAS-ként használt PC (alaplapi Gbit rézen lóg az AX3600-on) között. Valószínűleg itt már a vezetékes kapcsolat jelenti a szűk keresztmetszetet, úgyhogy kíváncsian várom a laptopba való ax-es kártyát, hogy a két wifi közt is megmérhessem!

-
Goose-T
veterán
válasz
KRISSTUS
üzenetére
Nekem nagyon sokat dobott az, hogy az alaplapomban az AC7265-öt kicseréltem AX200-ra. Lehet, hogy a router közelében nem sokat számít, de a dolgozós gépem a ház túlsó felében van a földszinten, a router meg az emeleten, és vasbetonból van a födém. Az AX protokoll ilyen esetekben nagyon sokat tud segíteni. Előtte gyenge volt a térerő, szakadozott a net, azóta atomstabil és gyors. Mindez kizárólag a WLAN kártya cseréjének a hatása, hogy most már WiFi 6-os protokollon tud kommunikálni a routerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
trance89