- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsk976
csendes tag
válasz
KRISSTUS #858 üzenetére
Nekem igazából nem az internet felé menő sávszélesség a lényeg, hanem az otthoni számítógépek közötti sebesség. Mértem egyet az asztali PC (Fenvi ax200-as kínai kártyával lóg az ax3600-on) és a NAS-ként használt PC (alaplapi Gbit rézen lóg az AX3600-on) között. Valószínűleg itt már a vezetékes kapcsolat jelenti a szűk keresztmetszetet, úgyhogy kíváncsian várom a laptopba való ax-es kártyát, hogy a két wifi közt is megmérhessem!
-
Goose-T
veterán
válasz
KRISSTUS #858 üzenetére
Nekem nagyon sokat dobott az, hogy az alaplapomban az AC7265-öt kicseréltem AX200-ra. Lehet, hogy a router közelében nem sokat számít, de a dolgozós gépem a ház túlsó felében van a földszinten, a router meg az emeleten, és vasbetonból van a födém. Az AX protokoll ilyen esetekben nagyon sokat tud segíteni. Előtte gyenge volt a térerő, szakadozott a net, azóta atomstabil és gyors. Mindez kizárólag a WLAN kártya cseréjének a hatása, hogy most már WiFi 6-os protokollon tud kommunikálni a routerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- Villanyszerelés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest