- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
KRISSTUS #618 üzenetére
A pf beállításaid a kép alapján jók. Azért 192.168.31.x a tartomány, mert az AX3600-ban úgy van beállítva, de ez megfelelő.
A tűzfalnál pontosítok: Windows és egyéb software-es tűzfalra gondoltam. A kép alapján beállított forward esetén nem kell a routerben egyebet állítani.
A Digi féle natolást ellenőrizni kéne a routerben (a kérdés az, hogy milyen publikus ipcímet kap maga a router. Ha 100-zal kezdődik, akkor ez natolt, nem fog menni a forwardolás -> telefon a Diginek, hogy "nem éred el a belső hálón lévő kameráidat, vegyenek ki a natolásból"), de jelenleg nekem ap-nek van beállítva, így nem tudom pontosan, hol kéne látni ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Kés topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Metal topik
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest