- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Üdv!
Van nekem egy
UPC-sVodafone-os ConnectBox-om. E "helyett" vettem pár éve egy TP-link Archer C6 + RE200 extender kombót annaktudatábanreményében, hogy a szolgáltató eszköze által biztosított wifi helyett majd a TP-link OneMesh szolgáltatásával megoldom a két szint lefedettségi probémáit.Jelenleg a ConnectBox szolgál routerként, kikapcsolt wifivel. A C6 pedig Access Point mode.-ban van, a RE200 pedig range Extender módban. Amikor megvettem, valójában csak az US verzióra volt elérhető a Mesh a C6-on, hónapokat kellett várni, hogy az EU verzióra megérkezzen. Aztán mikor megérkezett, akkor kiderült, hogy, ez a Mesh funkció csak akkor érhető el, ha a C6 router módban van, AP módban nem.
Némely eszközök kábellel a ConnectBox-hoz csatlakoznak, mások a C6-hoz.
Így jelenleg maga a hálózat működik, csak hát pont a mesh nem.Kicsivel feljebb olvastam, hogy a szolgáltató elvileg le tudja intézni, hogy a ConnectBox csak modem legyen. [link]
És akkor gondolom ha beállítom a C6-on, hogy ő legyen a router, meg a DHCP szerver, akkor működne?Igazából eredetileg azt szerettem volna elérni, hogy ConnectBox legyen a router (de legalábbis használható legyenek a rajta levő ethernet portok), a másik két router eszköz pedig elsősorban mesh hálózatba kötött wifi szolgáltató eszközök, cable backhaul-lal - a Connectboxon kereszül összekötve.
Azt akartam kérdezni, hogy ha a jelenleg C6 + RE200 helyett vennék mondjuk két ax1800-at, vagy llyesmi, akkor azzal ilyesmi megvalósítható-e?
Tehát hogy AP módban elérhető-e a mesh hálózat és hogy ethernet backhault-t támogatja-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Automata kávégépek
- Elden Ring
- XPEnology
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 2700x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer Pc - Ryzen 5 3600x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

trance89