Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
repvez
addikt
egyébként ha a visszajelzések menuben irok valamit nekik akkor arra mindig van válasz is : mert már elküldtem ugyan azt magyarul és angolul is nekik , de már 2 hete és még nem jött visszajelzés arrol se, hogy megérkezett az uzenet, se arrol, hogy esetleg meg is nézték, hogy mit lehetne tenni a probléma elháritására, vagy, hogy milyen logot készitsek, arrol, hogy könnyebben beazonosithassák mi okozza.
-
spect80
senior tag
Ja úgy kellett volna, ezt elrontottam. Viszont sikerült kipróbálni egy domino kártyával és azzal is szarakszik, de úgy, hogy a jelerősség közben elég jó. Sw bug gyanús, mindenesetre ez így számomra használhatatlan. Visszavinném gariba, de már előre félek a kitérő válaszoktól, hogy Vodánál vettem mit akarok Telekommal. Esetleg megvárom a következő frissítést hátha az javítja. Milyen gyakran jön xiaomira?
-
captainnemo
aktív tag
Persze lehet keresni, de én pont a T9 keresést tartom kényelmesnek, főleg akkor, ha egy kézzel keresek. A vicces az, ez sok éven keresztül hiányzott az iphone-ból, most végre megycsinálták, de én pár év iphone kitérő után visszamentem adroidra, és azt tapazstalom a ygári tárcsázóval ez nem működik. Mondjuk megvan a bevált dialerem és sms appom, de gondoltam miért ne használjam a gyárit. Hát így nem fogom.
-
captainnemo
aktív tag
Én pl. sok esetebnen nem tudom a telón felvenni a hívást, csak az órán, jól beadni, ha ilyenkor másik csatakoztatott BT eszközre irányítaná a telefon beszélgetést....
Én nem 100%-osan értem amit itt írtál. Ha bejövő hívás van és fülesen vagyok, ott teljesen könnyedén fel tudom venni, mert a fülesen fogadom (xiaomi buds 5 pro), a fordítottja nem megy, hogy órán indítom a hívást és a fülesen legyen ennek ellenére. Nekem gyakori az tömegközlekedem, a kezemben táska, a telefon valahol mélyen a zsebemben, a füles ilyenkor mindig a fülemben, mert állandóan hallgatok valamit, ebben az esetben, az órán nagyon jó lenne hívást indítani, úgy a hang maradjon a fülesen.
-
spect80
senior tag
Cégessel nem tudok váltani, úgyhogy feleségem telefonjában lévő telekomos esimet akartam áthozni. Viszont elkövettem azt a hibát hogy először kitöröltem abból ebbe meg már nem tudom felvenni mert a weboldal nem engedi. Telefonos ügyintézéshez meg valami kód kéne amit 6 éve adtam és fogalmam sincs mi az, úgyhogy amíg nem megyek be egy ügyfélszolgálatra addig nem tudom használni. Remek Szolgáltató!
-
<Adamsky>
nagyúr
No. Szóval nálam van a "csörgés" beállítás, ami lehet:
• csörög
• csörög és rezeg
• csak rezeg (silent mode: on + vibrate)
• teljes kussba van a telefon (silent mode: on)
HyperOS-nél nem így van?
... és akkor van a DND, aminek csak az első három esetben van értelme.
Megfordítva: ha "teljes kussban" van a telefon, akkor a kivételek nem játszanak, mert az a DND-hez tartozik.Oda akarok kilyukadni, hogy szerintem a DND defektje miatt bizony nem tudod azt megcsinálni, hogy semmire se reagáljon (e-mail értesítő, WhatsApp, stb.) a telefon, viszont, ha – teszem azt – Édesanyád hív, akkor csörögjön.
Egy képernyőkép stock 13-as droid-ból:
Persze el lehet ezt az egészet intézni azzal, hogy
a) nekem erre nincs szükségem
b) milyen szép képet lő, és egyébként is milyen fantasztikus
... de ez szerintem gáz, és engem pont az ilyen a mindennapi használtat megkeserítő (ellehetetlenítő?) dolgok tartanak vissza a vásárlástól. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... én a némítás módot használom a DND mellé."
Neked nincsenek olyan számok, akiknek a tulajdonosai bármikor hívhatnak? Csak, mert ha van, akkor azt nehezen tudom elképzelni, hogy hogyan állítod be.
Ne véletlen lett kitalálva a DND. Jobban visszagondolva, mikor anno megjelent a droid-ban ez a "priority mode", a Miui-nak már akkor gondja volt ezzel, ill. nem vették át egybe a funkciót. Ragaszkodtak a saját DND-s megoldásukhoz. Más kérdés, hogy akkor még legalább jól működött.
Szóval szuper, hogy a "zseblámpa" dimmelhető, de az igazán fantasztikus az lenne, ha (végre) alapfunkciók működnének. -
spect80
senior tag
köszi.
Másik amit most vettem észre hogy a widgetek akkor sem frissülnek ha nincs korlátozásra állítom az appokat. Azt mondja hogy automatikus indítást is állítsak be, de ilyen opciót nem az alkalmazásnál sem az akku menüjében nem találok. Hol lehet? Van ilyen egyáltalán?szerk.: kirpóbáltam. Ha esim is van akkor a 2. fizikai foglalatban lévő kártyát észre sem veszi. (már ha ez a normális). Céges kártya, esimre nem biztos, hogy tudok váltani, de kipróbálom
-
-
Attila1007
csendes tag
Úgy tudom a 14-be még optikai volt a 15-be pedig már ultrahangos elvileg az előbbi kevésbé érzékeny az üveg-re, inkább az ultrahangost zavarja be. Mind1 rendeltem flip tokot is ha nem lesz jó majd egy darabig azt használom. Redditen olvastam hogy elvileg "csak hivatalos xiaomi képernyővédővel működik" de olyat nem tudom honnan lehet szerezni.
-
<Adamsky>
nagyúr
Aha, már értem! Erről én is olvastam:
The asynchronous quantum flux stabilizer must be recursively indexed within the hypervisor’s neural lattice to prevent stochastic phase variance in the distributed blockchain mesh. Without real-time heuristic entropy dampening, the spectral harmonics of the zero-trust pipeline could destabilize, leading to catastrophic packet decoherence in edge-compute nodes.
-
<Adamsky>
nagyúr
Remélem nem "csak" ennyi volt a beszélgetés. Engem tuti nem ráztak volna le ilyen könnyen. Nem azt mondom, hogy fekete öves "support vérszívó" vagyok, de – már csak a sportértéke okán – tuti vissza írtam volna nekik.
Nem bántóan, hanem egy kedves gyógypedagógus módjára. Mondjuk azzal kezdtem volna, hogy szerinte mit jelent a DND rövidítés?Ez egyébként is egy sablon válasz (ide a rozsdásat ...), és abból is a gyengébb.
Azt írja nem hiba, sőt, ők ezt direkt ilyenre csinálták. Aztán a köv. mondatban, hogy ők folyamatosan fejlesztenek / optimalizálnak. Ugyan mit, ha azt írják, hogy ez így tuti, ahogy van? -
<Adamsky>
nagyúr
" .. de Lucus-t használok ... " – akkor legközelebb (akár egy séta közben) próbáld már ki légy szíves, hogy automata módban (tehát, ha a rendszerre bízod a mem. kezelését az app-nak) vajon elaltatja-e vagy sem. Indíts egy track log-olást (így lehet a legjobban tesztelni), és ha 15-20 perc elteltével nem egy vonalat látsz a kezdőpont és a jelenlegi helyzeted között, akkor nincs gond.
" ... csak akkor van AOD amikor szükséges ... "
Ezt vágom, de ez csak a kijelzőt kíméli. A kamerának és/vagy a közelségszenzornak folyamatosan mennie kell, ill. – beállítástól függően – a giroszkóp állapotát is le-le kell kérnie a rendszernek.
Anno mikor a Tasker-el játszadoztam szembesültem pl. azzal, hogy a proximity sensor-nak elég komoly fogyasztása lehet, ha túl sokat megy."Erre van hivatalos Xiaomi 15 Series-Global Telegram csoport ... "
A DND-vel kapcsolatban milyen választ kaptál? Rosszul tartod a telefont? -
repvez
addikt
Sokszor fordul elö, hogy az ember talál egy orát vagy telefont ami majdnem tökéletesen megfelel minden igényének csak mondjuk egy valami hiányzik és ugy gondolja, hogy majd a következő generácioban majd azt is beleteszik vagy javitják, erre az uj generácio nem hogy tobbet tudna vagy jobban még rosszabb lesz és igy elvesztegetett időt mikor már használhatta volna a másik régebbit amit ha nagyon kell akkor megvehet ,de lehet már nem talál ujat belöle.
-
<Adamsky>
nagyúr
Üzemidő megjelenítése ...
Na, ez megint egy eklatáns példája annak, hogy hogyan "fejlődik" a droid (értsd: cseszik el egyre jobban).
Arra is jó példa, hogy mi az amit (ha már pl. egyébként órákat / napokat / heteket képesek elpö**ölni egy zárképernyővel a Xiaomi mérnökei) érdemes lenne megváltoztatnia a gyártóknak ...
Szóval az akkumulátorral ill. fogyasztással kapcsolatos adatokból ügye kikerült az képernyőidő (mert minek az?). Először az S23-as topic-ot olvasgatva (anno ez is egy esélyes volt számomra ...) futottam bele abba, hogy egy frissítéssel bekerült ez a csoda fogyasztásmérő, ami fehér ember nem tud kiigazodni (de cserébe látszik rajta a munka, és ráfordított idő ...)
Tévedés jogát fenntartva (mert ugye élőben még nem volt szerencsém hozzá) de a Xiaomi megoldása sem tűnik túl acélosnak (magyarán: másképp sz@r).
... és akkor ott van ez a "Digitális jóllét ... ".Hú, de meg tudnám szeretgetni azt, aki ezt kitalálta.
Szóval két képernyő telis-tele haszontalan vagy kevésbé hasznos infóval.
Ami fontos (lehetne) pl.:
• képernyő idő
• wakelock / deep sleep detektálása
... az nem deríthető ki.Hogy "ON" is legyek: nem tűnik rossznak az üzemidő.
-
akaaka
tag
Igazatok lehet, remélem....
!!!
Amúgy kézben fogdosva, ismerkedve, nagyon bejövős a készülék, legfeljebb jár majd hozzá egy plusz szolgáltatás, és az a zsebmelegítő funkció!
Valószínű venni fogok, csak már egy lélektani határt kellene leküzdenie, hogy be essen 300 ezer alá az ára.
Akkor fogok rányomni a rendelés gombra. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... mert X14-en csak sűrű és standard között lehet választani."
Az a baj, hogy én az ilyentől előbb a szemem tikkelne, majd lábrázást kapnék. Mind1, próbálom magam szoktatni a gondolathoz ..."Nem kellett ADB, redszer szintem elérhető ez az állapot."
Végre egy jó hír. (bár az ADB-s megoldással se lenne semmi gondom, csak legyen)." ... sokat lehet már simán uninstallálni pl.: óra, időjárás, scanner, hangrögzítő ... "
A másik (TW?) global-ból nem lehet "áttenni" a tárcsázót? Bár gondolom nem csak az apk-n múlik, hogy az alap ROM-al nem lehet a telefonálást rögzíteni."Szabad a gazda!" – nem akarom lelőni a poént. Itt egy kép. Szerintem ez alapján ki fogod találni.
" ... félig teli - félig üres... "
Lehet ezzel a munkahipotézissel indítani, de ahogy telik az idő, a pohárba, mégis mintha egyre kevesebb lenne a víz. Nem gondolod? -
<Adamsky>
nagyúr
A végén kezdeném: "Xiaomi 15 -ön már újabb HyperOS (...) fut (...) így lehet, hogy a ROM miatt is van ez a különbség."
Úgy érted, biztos, nem? A felsoroltak 90+ %-a szoftveres újítás, és – ide a rozsdás bökőt – a 14-en pont ugyanúgy működhetne ...
Az egész visszavezethető ahhoz a "beszélgetéshez", ami egy másik topic-ban (droid 16 fejlesztői változat) alakult ki. Röviden: mi értelme az évenkénti főverzió (és API verzió) váltásnak, mit kap a user (ami "kézzelfogható") és mit bukik. Utóbbiból mintha egyre több lenne, miközben az előbbi lista egyre szegényesebb. De, lehet én látom túl borúsan a dolgot."Van több kezdőképernyő elrendezés: 4x6, 4x7, 5x9"
Ez alatt a launcher adott képernyőjén megjelenő ikonok elrendezését érted? Ha, igen, akkor erre most csak egy szmájlit hagynék itt:"Csak az Mi Böngészőben találtam app ikon méretű ajánlást. Ezen kívül reklámmentessé tudtam tenni mindenhol!" – ehhez kellet adb-n keresztül "fagyasztani" bármit, vagy simán ki lehetett kapcsolni (a megfelelő helyen)?
"Rendszer: Nincs MI VIdeo app egyáltalán (végre)
Rendszer: Game Center app parancsikonja eltávolítható a home screen-ről (végre)"
Szerintem Te se bánnád, ha lenne egy Miui light, amiből ezek a Miui-s csetreszek ki vannak vágva a francba.
Off: erről jut eszembe! Találós kérdés: mi az amit a Xiaomi a telefonjaival kapcsolatban teljesen elhagyott, a csúcs szuper autóján pedig ott díszeleg?"Van új kikapcsolás vagy újraindítás lehetőség power+ hang fel kombóra"
Jól értem, hogy feltalálták avizetpower menüt?HW szintű "innováció" (valódi különbség), amire én is azt mondom, hogy klassz!
• dual eSIM
• ultarhangos ujjlenyomat-olvasó (ami a tesztben még mindig hibásan van írva ...)
• DC Dimming
• akksi technológia -
repvez
addikt
ebből a felsorolásbol többet megtudtunk a küólönbségekből és a muködésekről mint a tesztben . abbol az derült ki, hogy szinte nem változott semmi a 14hez képest csak minimálisan mert más chip van benne, de amugy méretre meg egyéb kialakitás ugyan az, hát ugy néz ki nem igy van .
-
akaaka
tag
Szia!
Nagyon szép az új telefonod, GRATULÁLOK hozzá!
És amit már írt is valaki, hogy egy összehasonlító rövidke írás jó lenne a 14 és 15 közötti különbségekről, észrevételeidről.
Elsősorban az üzemidő a 14-hez képest és a melegedés, ami nagyon érdekelne engem.Előre is Köszönöm!
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a Xiaomi14 et is gyárival használtam már első perctől kezdve." – akkor mire kellett (mire használtad) a bl. kódot?
Vagy tettél egy próbát, aztán visszatetted az eredeti ROM-ot?
"Nyitott BL-el nincs ... " – tudom én is nagyon jól, de ha egyszer mégis az X15 mellett döntök, akkor – időmtől függően – lehet csak rápróbálok a "szabadságra". Egy ideje olvasgatom a Magisk topic-ot és más oldalakat ... nem lehetetlen a dolog, de vékony a határ a fülig érő mosoly (siker, mert a telefon tényleg olyan, amilyennek te szeretnéd, és nem olyan, amilyennek a gyártó szánta ...) és a totál szívás között.
" ... én innen intézem ... " – nekem is "munkaeszköz". Egyébként is alig-alig játszok, de mobilon nem is tettem soha. Viszont pl. a hangfelvételi lehetőségről nem szeretnék lemondani. Valahol nálam itt kezdődik a sztori. Ehhez viszont – ha jól értelek – előbb muszáj megvennem egy X-százezres telefont, majd "bl. nyitó" lottót kell rajta játsszak. Ez még nem hozta meg a kedvem (de folyamatos "birkózásban" vagyok).
És akkor ott van még a reklámok és a launcher kérdése ...#212 tsilver
"Debloat-al elveszti az ember a garit?"
Attól miért ugrana? Az egy nem visszafordíthatatlan (egyszerű adb-s tiltogatás) dolog.
Más kérdés, hogy lehet-e 100%-ban debloat-olni csupán alkalmazások letiltogatásával?" ... hát akkor ezt lekéstük ... " – ebben a körben.
Lesz ez még ennyi (vagy még ennyi se). Van működő mobilod? Ha, igen, akkor ne aggódj! -
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a sok és kimerítő választ!
"De van különbség, sőt EEA ROM-nál is ha más rendszer régiót választasz ... "
A reklámok mennyiségére gondoltam. Pl. az alkalmazáskezelőbenkeresőben mindkettőnél ott van valamilyen kedves kis ajánlás?
Ez a "A közelgő halál 5 jele. Korai figyelmeztetések: 5 jel, hogy valaki rövid id ..." igazán figyelmes. Érzik ők is, hogy aki már ezt látja, az közel áll az agyvérzéshez."Hivatalosan ROM csere csak Mi Flash-el lehetséges ... "
Akkor ez nem változott a Mi 2s óta.
Te egyébként miért nem a TW-s ROM-ot használod? Az általad leírtak ( .. .a Ggyári global TW ROM a xiaomi hívás, üzenetek és hívásrögzítés ... ) alapján jobb, ill. többet tud, nem?
Gyanítom, mégsem, de akkor mi a hátrány v. a másik előnye?Ez a DND bug, olybá tűnik, hogy nem bug, hanem feature. Vicces (szomorú), hogy ez egyik tesztelőnek sem tűnik fel. Legalábbis sehol sem olvastam róla.
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Akkor nézzük:
Ez itt üres
A játékos rész a Game centerre irányít a telon belül, szerintem nem reklám
Itt sincs semmi
A Mi videók leltöltése résznél szinten átvezet máshová, de nem hiszem hogy az is reklám lenne, mert nem böngészőt nyit meg.
Mi videók pillanatok alatt nálam nincs reklám, vagy 30 videót görgettem végig, semmi nem jött elő..
Azt az alkalmazás keresőt nem találtam meg, igy azt passzolom. Ennyire van tele a gyári alkalmazásaim a híres reklámokkal amiket mondtok. Amúgy meg nem használom ezek közül egyiket sem.
Ja igaz, ez egy X14Ultra -
<Adamsky>
nagyúr
Idéznék a "tesztből": Reklámok ezúttal nincsenek a felületen ...
Ezután nézem a képeidet, és nem értem ... hol a kandi-kamera?Rendesen kezd elmenni a kedvem ettől a telefontól. Ebből így lehet inkább Pixel lesz ...
" ... bootloader nyitás engedélyért. Előzőleg 1 évre kaptam meg."
Az igen!Mondjuk, ha egyszer nyitod, akkor miért zárnád vissza? Vagy, hogy van ez? Bocs, a hülye / értetlen kérdésért. OK, azt hiszem vágom." ... neked jó altarnatíva lehet a Ggyári global TW ROM a xiaomi hívás, üzenetek és hívásrögzítés miatt."
Reklámok terén gondolom nincs különbség a TW és a nem TW-s global között." ... csak addig nyitottam ki BL-t amíg ROM-ot cseréltem ... "
O.K. tegyük fel, hogy még mindig foglalkoztat a vásárlás, de "tutira" akarok menni.
Készülék nélkül kérhetek bl. nyitó kódot? Gyanítom nem.
A Magyarországon kapható készülékeken (most a 15-ről beszélek) melyik ROM van? Lehet ezt biztosan tudni? Vagy előfordulhat, hogy – teszem azt – az Alza-s változaton TW-s global van, míg a MM-ban a nem TW-s?" ... DND módban az app értesítések nincsenek elnémítva ... "
LOL. És ez mióta van így? Mondjuk nálam az okosóra okán folyamatosan némítva (nem DND) van a telefon.#117 janeszgol
" ... végre egy szakmai tartalom."
A hozzászólások olyanok, amilyenek. Viszont, hogy a tesztből sem derül ki egy csomó minden, vagy épp az ellenkezőjét állítja, mint a valóság ... nonszensz!
Utóbb én a teszteket már el se olvasom. Nagyon max. átfutom. Jövök inkább a fórumba, mert itt több és hasznosabb infót lehet begyűjteni. Szomorú ...#118 repvez
Nekem Karavik nem tűnik átlag user-nek, és ott virítanak a kis "diszkrét" reklámok a képernyőmentésein.
Ha én 400e+ Ft-ot kiadok egy mobilért, akkor nem akarok ilyesmit látni az alkalmazáskezelőben. -
7Heads Drago
veterán
Nekem Poco F5 van MIUI-val. Nincs vele reklám bajom, viszont tény hogy nem is használom a Xiaomi alkalmazásait. Sőt xiaomi fiókom sincs rajta. Miért is tenném? Nekem jobban megfelelnek a Google ajánlatai ugyanezekre. És mindegy hogy pc-n vagy telefonon dolgozom látom az előzményeket. Viszont ugyanezen alkalmazásokat bármely másik gyártó telojára telepítjük gondolom ott is reklámosak lesznek. Mint ahogy nagyon sok más alkalmazás is az. A reklámokra épül az egész piacgazdaság. Nem tudjuk kikerülni őket.
-
janeszgol
félisten
Köszi szépen. Olvastam a többi hozzászólásod, végre egy szakmai tartalom. A tied szakmai (reklám, BT multipoint). Az nem szakmai, hogy nem, nem, nincs reklám sehol, aztán kiderül, mint ahogy én jártam a múltkor, hogy a gyári appokat rajtam kívül senki nem használja és halvány fingjuk nincs a témáról. Ráadásul a nem, nem, nincs reklám, aztán a tesztelők kezében, akik kikapcsolják a beállítás elején a reklámra hivatkozó opciót, mégis felbukkan. Erre az szokott lenni a szakmai hozzászólás, hogy "de nálam akkor sincs".
Én nagy Xiaomi fan vagyok, de a hozzászólásod deja vu érzést keltett bennem, ezentúl tartózkodni fogok a Xiaomi termékektől. Fájó, mert amúgy nagyon jó ajánlatai van a cégnek, a telefonok piacán is, tabletnél meg egyértelműen uralják az androidos piacot ár/érték arányban.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Már más idők járnak ... " – ezt igencsak keserű szájízzel veszem észre.
Egy 4-500e Ft-os telefonon olyan szinten be van korlátozva az ember, hogy ha ez PC-s vonalon történne, az emberek – kis túlzással utcára vonulnának. A telefonok esetén viszont szépen, lassan "főztek meg" a gyártók, így ma már (főleg mondjuk a Z-generációnak) mindez már fel sem tűnik." ... mert kvóta és time limit van." – erről már hallottam, agyrém!
"Nekem most jár le marcius 10-én." – ez akkor mit is jelent?"Global piacos telóra bármely Global ROM-ot fel lehet tenni én már végigpróbáltam az összeset."
És melyiket használod? Itthon vetted a készüléket? A bl. nyitás vs. garancia kérdés, hogy néz ki? Root-al próbálkoztál vagy csak ROM-okat cserélgettél és ott is csak gyáriakat?"Dual eSIM nekem fontos, meg annak ... " – remélem nem értettél félre. Iróniának szántam (rámutatva, hogy egy telefonos tesztben mi, mennyire fontos manapság ...)
" ... még sw bugokban is koppra megegyezik."
Mik most a legdurvábbak (számodra)? -
repvez
addikt
az elso képen az eszköz vááltást azt hol találom ?
Illetve az Android autonál , még mivel lehetne probálkozni, hogy tudjak kapcsolodni ?
Már probálkoztam 3 különbözö tipusu és hosszu kábellel, Meg 3 különbözö Hyper OS verzioval is de nem ismeri fel a a telefont .
Ugyan az a kábellel a mix2s és a mi10 es simán kapcsolodik az autohoz és megy rajta az android auto, de a PocoF6al nem. tehát a telefonnal és a szoftverrel van gond és nem a kábel vagy a kocsi rendszerrel .
Vagy valami menu beálitás kell vagy valami speciális kábel ami másabb mint a gyárilag hozzáadott? -
<Adamsky>
nagyúr
" ... nem engedélyezett a hozzáférés 3rd party launcher-nek - ezt engedd el ... "
Az a baj, hogy anno, mikor a Mi 2s-ről váltottam P10-re, elengedtem a root-ot. Most meg már engedjem el azt is, hogy bármilyen launcher-t rátehessek a saját telefonomra?
"Szuper", hogy ezt – úgy látom – igen könnyen lenyomták a többség torkán, és mára már marginális igénnyé vált a telefon testreszabhatósága.
Anno még vicceskedtünk az első Miui-k esetén, hogy ez előbb-utóbb olyan lesz, mint az iOS. És tényleg! Jó úton halad utóbbi zártsága felé.
Ha már szó esett, hogy mi nincs benne egyetlen tesztben sem, hát ez sincs." ... a Global TW ROM-ban Xiaomi-s cucc van hívásrögzítéssel."
Bocsi, a hülye kérdésért, de "TW" az mi (a global-t értem)?
"Az ujjlenyomatolvasó ultrahangos érzékelős az biztos."
Igen, ezt én is tudom, csak oda akartam kilyukadni, hogy a cikk / teszt "megíródott", oszt' le van ... az egész. Korábban még legalább az elején be-be néztek, hogy van-e valamilyen elírás, amire az olvasó felhívhatja a figyelmet."Plusz infó amit eddig senki nem beszélt, hogy dual eSIM képes."
Miért lenne ez fontos? Ez csak egy telefon.Neked most ilyen telefonod van?
#107 repvez
" ... és mi a helyzet ha két forrásod van és egy fülesed?"
Erre írtam, hogy olyan füles kell, ami tudja a multipoint-ot. A tiéd sajnos nem olyan." ... ha beulök a kocsiba tud e kapcsolodni a kocsihoz BT-on és zenét lejátszani , hogy az orával is szinkronizáljon és tudja a hivást jelezni?"
Egy dual-bluetooth-os eszköz esetén elvileg igen, de, hogy hová megy ki a hívás / csörgés, jó kérdés. Ezt gyakorlati tapasztalat híján nem tudom megmondani."Pár éve nem volt gond, mert csak a telefon és a füleshez kellett a kapcsolat."
Ahogy írod. Sokat változott a világ. Erre a bt. nincs felkészítve, ill. vannak dolgok, amiket nem lehet – csak úgy – automatizálni.
Illetve lehetne (Tasker, Nfc tag), de mint láthatod egy 4 "kilós" telefonon manapság a launcher-t sem lehet lecserélni, és ez így OK. -
repvez
addikt
és mi a helyzet ha két forrásod van és egy fülesed?
Tehát van az okosora és a telefon, a telefonhoz csatlakozik a füles és amikor az orárol akarom elinditani a zenét akkor átkapcsolodik az orához a telórol vagy nem ?ha rajtam van az ora és a telefon nálam , ha beulök a kocsiba tud e kapcsolodni a kocsihoz BT-on és zenét lejátszani , hogy az orával is szinkronizáljon és tudja a hivást jelezni ?
Ha ezt a 3-4 készüléket nem képes egyszerre kezelni , hogy automatikusan váltson a kapcsolatok között akár manuálisan akár automatikusan , anélkül, hogy a párositást megszuntetném, akkor az egész BT ökoszisztéma kezd megbukni a használhatóság terén.
Mivel manapság elég sok ember használ okosorát és BT fülest , plusz a kocsihz is csatlakozik vezetés közben . Pár éve nem volt gond, mert csak a telefon és a füleshez kellett a kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi 15 legnagyobb ellenfele a Galaxy S25. Az sem változott sokat, úgyhogy ez sem. Ettől még elég jó.
- War Thunder - MMO Combat Game
- Old Skies teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Videós, mozgóképes topik
- Politika
- Path of Exile 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest