- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Terentius #372 üzenetére
Sajnos leírást/linket nem találtam, de hátha valaki tud. Változott a Bootloader nyitása HyperOS miatt. Én már fejből csinálom, de csak akkor ha látom, így "virtuálisan" nehezen tudom pontosan leírni.
A lényeg, hogy Xiaomi Community appban lehet elkezdeni a Bootloader nyitást: [link] .
Után a fejlesztői menüben (wifi kikapcsolva) mobilinterneten kell szintén elindítani a BL nyitást.
Itt lehet Windows-ra letölteni az appot a BL nyitáshoz: [link] . Általában egy hetet kell várni, addig nem szabad a sim kártyát kivenni.
A romot itt lehet letölteni: [link] . Kétszer kell kicsomagolni!
Ezzel pedig lehet rá lehet flashelni a telefonra: [link] . Gyári kábelt használj.Jóval részletesebben le lehetne írni, de alapnak így ennyi jutott eszembe. Amennyiben belekezdesz és kérdés van, kérdezz rám PM-ben, úgy könnyebben segítek, ha mondod mi van éppen előtted.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Tesla topik
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest