- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Sziasztok!
Ha most itt nem kapk választ megy eladóba a telefon.
Hogy tudok hivás elött sim-et váltani a hiváshoz? Szerintem sehogy. Még ha beállitom a sim2-t egy adott kontakthoz, hogy "default sim for this contact" akkor is a sim1-el hivja (az a default.) Van vagy 10 dolog amiért egyenkét szétverném legszivesebben egy kalapáccsal, de gyakorlaitlag nem két sim-es a telefon. sim2-n csak elérhetö vagyok hivni nem tudok. Tettem fel egy valamien dialert azon volt erre lehetöség, müködött, de ronda, tele volt reklámmal stb. nehogymá az akkor aelvárás legyen egy 3k-s telefontol. xiaomi 14. 2.0.3.0. (de a régi verzioval sem tudta). Ha meg nem kontaktot akarok hivni hanem egy random begépelt számot, akkor meg még szarul müködö opcio sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest