Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andreas2
tag
A fb videó akadozásról jut eszembe. Xiaomi 13T gyári kamera alkalmazásánál nem találkoztatok lag-golással?
Egyszerű 1080p30 videó felvételnél, svenkelésnél tűnt fel, hogy néha durván megakadt a kép a kijelzőn, de ami még rosszabb a rögzített videóba is belekerül a megakadás."Xiaomi camera 13T lagging" keresőkifejezésre van jópár találat. A tippek közül próbáltam a kamera beállítások alaphelyzetbe állítását, visszaváltást H264 kódolásra, de hétvégén megint találkoztam a jelenséggel.
Most kikapcsoltam az automatikus éjszakai módot, az automatikus képkocka sebességet, hátha ezekhez a frame rate módosító beállításokhoz van köze a hibának és így fogom tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Opel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Spórolós topik
- Működő digitális idegrendszert kapott a robotkutya
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Home server / házi szerver építése
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG MSI650
- Beszámítás! Dell Latitude 5550 15 FHD notebook - i5 1335U 8GB RAM 512GB SSD Intel Iris Xe IGP WIN11
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest