Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
Ja a legdurvább. Aktíválni kellett a simeket. A Vodafone ment gond nélkül, a digis nem. Cserébe a háttérben ment folyamatosan az aktiválás próbálkozás, szívta az aksit + a legjobb : a tudtom nélkül küldött a teló folyamatosan SMS-t Kínába, hogy aktíválja a digis simet, de nem ment neki. A számlámon láttam csak az emelt díjas sms-eket. Már nem tudom mi volt a megoldás rá. De ez beégett. Szerintem ez baszott nagy gáz.
-
klaya86
senior tag
válasz
Terentius #158 üzenetére
Nem azzal van bajom, hogy kínai. Inkább a szoftver az, ami komolytalanná teszi. Volt Huawei telóm, Mate 10 pro. Máig a top telefon számolta minőség érzetre. Kibontottam anno a dobozból és jött a waooo faktor. A kamerája top volt akkoriban. Aztán pár év múlva voltak xiaomi telóim, közel sem hozták azt az érzést, a szoftverről nem is beszélve. Huawei szoftvere nekem kicsit Samsungos volt abból a szempontból, hogy minden működött úgy, ahogy annak kell, mindenféle mókolás nélkül. A xiaominál ez nagyon nemhogy volt. Nem csak a hardver miatt prémium valami, a szoftver szerintem nagyon sokat számít. Az, hogy kurva reklámok mindenhol, csomó kisebb nagyobb szoftveres bug van, ami után túrni kell a netet, hogy megoldás találj, nekem komolytalanná teszi az egészet. Egy éve használtam utoljára Xiaomit, 4-5 kilóért nekem meredek a történet.
-
klaya86
senior tag
A sima 13 számomra is sokkal jobb ajánlatnak tűnik. Egyrészt sík kijelző, kisebb méret, de hát az ár... Annak is combos. Nekem 4 kilóért Xiaomit venni elég meredek húzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged