- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Viktor0610 #454 üzenetére
Jogos, nálam sem engedi F4 GT-n.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Dr.FantastiK #305 üzenetére
-
-
A Nova Launcher egy felület, nekem viszont a rendszerszintű dolgok a fontosak, nem egy "előkép".
De látod, te magad is láthatod, a Novát szoktad meg. Én s komplett MIUI-t. És egy idő utan a hátam közepére sem kívánom a változást.
Nem venném se ezt ( árban felelseges lenne, nem lenne kihasználva), se mást, mert nem opció. Kialakult rendszert kedveli az ember, ez mashol is így van.
Az évek alatt két rendszer volt szimpatikus, a VibeUI nem herélt verziója, meg a Cyanogen kezdetben.
Inkább offba teszem. -
-
-
-
Itt inkább az a kérdés, hogy ki vesz ennyi pénzért telefont.
Én mondjuk az említett kettőt nem tudnám használni, így azokat biztos nem is venném... Sose állt a kezemre egyik rendszer sem.
Biztos lesz nekem is olyan élethelyzet, amikor majd kiadok annyi pénzt egy telefonra, hogy csak lesek ,de alapvetően egy erős felsőközépkategóriával is ugyanazt csinálom, így én inkább nyitott vagyok egy totál más mobilos platform iránt is.
-
-
-
Na, szerintem Te vagy téves megállapításban, ugyanis Lami66 nem neked válaszolt, hanem DrDoktor-ra reagált.
Picit akkor görgesd át újra, olvasd el ki mit írt...
Nem rólad van szó, szóval szerintem ne kezdj el feleslegesen másokat .bszogatni, mert ezt benézted.
(Szerkeszd, amíg lehet, vagy töröltesd.... )
-
válasz
WhiteWalker #15 üzenetére
Szerintem sem fognak ennyiért venni telefont az emberek, ámbár kiderülnek itt azért a mélyebben nyíló pénztárcák.
Egy darabig nekem is kúszott felfelé az ársáv, de mondjuk úgy megállt először 50-100-150 ezernél... Felkúsztak az árak...
Majd ha az emberek nem cserélnek sűrűn telefont, talán akkor változik, ámbár kétlem.
-
De most azért vered az asztalt, mert a reklámmentes telefon szar?
Nem értem a usereket. A 14-es MIUI-nál kikerültek a reklámok, a gyári szoftverek törölhetővé váltak, és még ez sem jó?
Értem, valaki utálja a MIUI-t, de hát akkor ezzel a gyártó sem tud mit kezdeni. Számodra sem a gyártó, sem ez a termék nem ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged