- Samsung Galaxy S24 FE - később
- TKSTAR TK905
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
walle
lelkes újonc
Sziasztok!
Pár tapasztalat 6 nap használat után:
Kijelző brutál szép, tartalmakat élmény nézni rajta, sebesség csúcs, semmi nem izzasztotta meg eddig. Melegedést én nem tapasztaltam kb egyáltalán (bár nem is játszok rajta), gyorstöltő szokásosan elképesztően gyorsan tölt. Az akksi nekem kicsit gyorsan merül, intenzív használattal nem bír ki fél napnál többet, illetve éjszaka is 5-6%ot minimum merül magától (volt 10 is). A képek gyönyörűek nappal, az éjszakai képek azért eddig annyira nem meggyőzőek, átlagosnak mondanám. A hangszóró az büntet, a Dolby Atmos is sokat hozzátesz. Ami eddig nekem problémás, hogy néha nem reagál a gombokra, linkekre böngészőben vagy appban (totál random, többszöri rányomásra sem), illetve a fentebb tárgyalt NFC elszaródás a dual appok miatt. Összességében egyébként meg vagyok vele elégedve, de remélem, hogy a következő frissítéssel csiszolnak még rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 12S Ultra iránti vágyat enyhítheti a Xiaomi idei első csúcskészüléke. A tavalyi botladozást követően jól összeszedett csomagot kapunk, ha hajlandóak vagyunk félmilliót a pénztárnál hagyni.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TKSTAR TK905
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest