Hirdetés
- iPhone topik
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Megpróbálok sorrendben válaszolni.
Nem verem az asztalt, kérdeztem, hogy ennyiért is kapunk e reklámot, vagy ezen az áron már eltekintünk tőle. Nem szaroztam a készüléket.
Miui14 sem érdekel mélyrehatóbban, nem nagyon töröltem még gyári alkalmazást sem emlékeim szerint.
Nem utálom sem a miui-t, sem a gyártót.Van tőlük 2 tökéletes routerem, állóporszívóm és még ami nem ugrik be. Nagyon régóta van Xiaomi telefonom, annyira megszerettem, hogy ragaszkodtam a márkához. Jelenleg is csak ez van a családban. És hogy miért merült ez fel bennem? Jó darabig kikapcsolható volt a különböző appokban és miuiban, nem is láttam sokáig. Aztán egyszer visszamászott két frissítéssel. Az egyikben ismét ki lehetett kapcsolni, a tisztítóban is annak jelzi, de folyamatosan nyomják a tisztítás végeztével. Szóval igen, gusztustalannak tartom, végül is nem ingyenes készülék. Szóval tele van téves megállapításokkal a hsz-od.Bocsánat, és köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- Eladó iphone 14 256 GB csillagfény
- iPhone SE 2020 gyári független új akku
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi