Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Szia!
Végül is kiderült, hogy neked volt igazad.
Amigy ezt látni a weboldalon,
addig nem lesz telefonom.
Azt mondta a Telekom, hogy nem szállít ki üzletbe, amíg tart az ajándék promóció.
Meddig tart? A készlet erejéig. Mikor fogy el a készlet, senki nem tudja. Olyan érzés, mint ha direkt kevesebb Xiaomi 13 Pro-t akarna eladni. Amit már fentebb írtam amig nem tapizza meg valaki, addig nem is rendel. Így a készlet soha nem fog elfogyni, vagy csak akkor, ha a Xiaomi visszahívja a légtisztítós csomagokat. Ez van.
soko70: Nem lesz Vodás miatta. A dual sim-es telefonok, nem hálózatfüggők. Amúgy már a többi sem. -
Cunaja
addikt
Igen, elég érdekes. Valaki megvette és még véletlenül sem jön ide a fórumra.
Na persze, én is hiszek az ufókban, mégsem láttam még egyet sem.
Szerintem marhára felmérik az igényeket és az alapján rendelnek. Még véletlenül sem akarják, hogy 1db is rajtuk maradjon. Szóval 19-ig felmérés van, azért is nevezik előrendelésnek, majd berendelik a központi EU raktárból. A maximumot kell majd kihoznom a telefonból, lesöpörni az almákat és a samukat, ha már ennyit kínlódok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Milyen alaplapot vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

soko70: Nem lesz Vodás miatta. A dual sim-es telefonok, nem hálózatfüggők. Amúgy már a többi sem.