- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Szia!
Végül is kiderült, hogy neked volt igazad.
Amigy ezt látni a weboldalon,addig nem lesz telefonom.
Azt mondta a Telekom, hogy nem szállít ki üzletbe, amíg tart az ajándék promóció.Meddig tart? A készlet erejéig. Mikor fogy el a készlet, senki nem tudja. Olyan érzés, mint ha direkt kevesebb Xiaomi 13 Pro-t akarna eladni. Amit már fentebb írtam amig nem tapizza meg valaki, addig nem is rendel. Így a készlet soha nem fog elfogyni, vagy csak akkor, ha a Xiaomi visszahívja a légtisztítós csomagokat. Ez van.
soko70: Nem lesz Vodás miatta. A dual sim-es telefonok, nem hálózatfüggők. Amúgy már a többi sem.
-
Cunaja
addikt
Igen, elég érdekes. Valaki megvette és még véletlenül sem jön ide a fórumra.
Na persze, én is hiszek az ufókban, mégsem láttam még egyet sem.
Szerintem marhára felmérik az igényeket és az alapján rendelnek. Még véletlenül sem akarják, hogy 1db is rajtuk maradjon. Szóval 19-ig felmérés van, azért is nevezik előrendelésnek, majd berendelik a központi EU raktárból. A maximumot kell majd kihoznom a telefonból, lesöpörni az almákat és a samukat, ha már ennyit kínlódok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged