- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
TheSaint #186 üzenetére
Egy középkategóriás feleannyit se tud, mint a csúcskategória. Nem véletlen a besorolás.
Az már más kérdés, hogy az átlagfelhasználónak bőven elég, ha mondjuk elmegy nyaralni és a naplementét ferdén fotózza úgy, hogy a nap is kiég mellette, vagy egy jó zsírosan összetaperolt lencsével lefotózza mittom mondjuk Bangkok-ban egy neonfényes kivilágított utcát. Nem elég hogy full homályos és csíkos lesz a kép, még ki is fog égni mellé a sok neon fénye. És akkor ez csak a fotózás egy hülye példája, amiket szoktam látni a sok béna turistafotósoktól(Párom is ilyen, de általam azért már kezdi kapisgálni a dolgokat és egyre jobb képeket csinál a 11Lite 5G NE-vel). Nekem ott a 12X és meleltte P40Pro és Mate50Pro. Azért elmarad bőven a 2 nagytól kamerában. Sőt, mondok jobbat. Egy középkategóriással nem tudod lefotózni zoomolva a gazdag szomszéd nagymellű topmodelljét, mert egy rakás pixelpaca lesz, míg egy csúcskategóriással már igen. (nyilván betegnek kell lenni egy ilyen akcióhoz, de hiszem hogy van nem egy ilyen ember a világon)
Egy középkategóriásban nincs vezetékmentes töltés, vagy nincs vízállóság. Elkap egy zuhé telefonálás közben, utána imádkozhatsz, hogy a telefon túlélje. Csúcstelefonnal ilyen bajod nem lesz (kivéve ha nincs rommá törve).
Béna példák tudom, de gondolom érthető mit szerettem volna ebből kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest