- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
TheSaint #186 üzenetére
Egy középkategóriás feleannyit se tud, mint a csúcskategória. Nem véletlen a besorolás.
Az már más kérdés, hogy az átlagfelhasználónak bőven elég, ha mondjuk elmegy nyaralni és a naplementét ferdén fotózza úgy, hogy a nap is kiég mellette, vagy egy jó zsírosan összetaperolt lencsével lefotózza mittom mondjuk Bangkok-ban egy neonfényes kivilágított utcát. Nem elég hogy full homályos és csíkos lesz a kép, még ki is fog égni mellé a sok neon fénye. És akkor ez csak a fotózás egy hülye példája, amiket szoktam látni a sok béna turistafotósoktól(Párom is ilyen, de általam azért már kezdi kapisgálni a dolgokat és egyre jobb képeket csinál a 11Lite 5G NE-vel). Nekem ott a 12X és meleltte P40Pro és Mate50Pro. Azért elmarad bőven a 2 nagytól kamerában. Sőt, mondok jobbat. Egy középkategóriással nem tudod lefotózni zoomolva a gazdag szomszéd nagymellű topmodelljét, mert egy rakás pixelpaca lesz, míg egy csúcskategóriással már igen. (nyilván betegnek kell lenni egy ilyen akcióhoz, de hiszem hogy van nem egy ilyen ember a világon)
Egy középkategóriásban nincs vezetékmentes töltés, vagy nincs vízállóság. Elkap egy zuhé telefonálás közben, utána imádkozhatsz, hogy a telefon túlélje. Csúcstelefonnal ilyen bajod nem lesz (kivéve ha nincs rommá törve).
Béna példák tudom, de gondolom érthető mit szerettem volna ebből kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Fotó állvány eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest