Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
TheSaint
üzenetére
Egy középkategóriás feleannyit se tud, mint a csúcskategória. Nem véletlen a besorolás.
Az már más kérdés, hogy az átlagfelhasználónak bőven elég, ha mondjuk elmegy nyaralni és a naplementét ferdén fotózza úgy, hogy a nap is kiég mellette, vagy egy jó zsírosan összetaperolt lencsével lefotózza mittom mondjuk Bangkok-ban egy neonfényes kivilágított utcát. Nem elég hogy full homályos és csíkos lesz a kép, még ki is fog égni mellé a sok neon fénye. És akkor ez csak a fotózás egy hülye példája, amiket szoktam látni a sok béna turistafotósoktól
(Párom is ilyen, de általam azért már kezdi kapisgálni a dolgokat és egyre jobb képeket csinál a 11Lite 5G NE-vel). Nekem ott a 12X és meleltte P40Pro és Mate50Pro. Azért elmarad bőven a 2 nagytól kamerában. Sőt, mondok jobbat. Egy középkategóriással nem tudod lefotózni zoomolva a gazdag szomszéd nagymellű topmodelljét, mert egy rakás pixelpaca lesz, míg egy csúcskategóriással már igen. (nyilván betegnek kell lenni egy ilyen akcióhoz, de hiszem hogy van nem egy ilyen ember a világon)
Egy középkategóriásban nincs vezetékmentes töltés, vagy nincs vízállóság. Elkap egy zuhé telefonálás közben, utána imádkozhatsz, hogy a telefon túlélje. Csúcstelefonnal ilyen bajod nem lesz (kivéve ha nincs rommá törve).
Béna példák tudom, de gondolom érthető mit szerettem volna ebből kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Párom is ilyen, de általam azért már kezdi kapisgálni a dolgokat és egyre jobb képeket csinál a 11Lite 5G NE-vel). Nekem ott a 12X és meleltte P40Pro és Mate50Pro. Azért elmarad bőven a 2 nagytól kamerában. Sőt, mondok jobbat. Egy középkategóriással nem tudod lefotózni zoomolva a gazdag szomszéd nagymellű topmodelljét, mert egy rakás pixelpaca lesz, míg egy csúcskategóriással már igen. (nyilván betegnek kell lenni egy ilyen akcióhoz, de hiszem hogy van nem egy ilyen ember a világon)