- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
TheSaint #186 üzenetére
Egy középkategóriás feleannyit se tud, mint a csúcskategória. Nem véletlen a besorolás.
Az már más kérdés, hogy az átlagfelhasználónak bőven elég, ha mondjuk elmegy nyaralni és a naplementét ferdén fotózza úgy, hogy a nap is kiég mellette, vagy egy jó zsírosan összetaperolt lencsével lefotózza mittom mondjuk Bangkok-ban egy neonfényes kivilágított utcát. Nem elég hogy full homályos és csíkos lesz a kép, még ki is fog égni mellé a sok neon fénye. És akkor ez csak a fotózás egy hülye példája, amiket szoktam látni a sok béna turistafotósoktól(Párom is ilyen, de általam azért már kezdi kapisgálni a dolgokat és egyre jobb képeket csinál a 11Lite 5G NE-vel). Nekem ott a 12X és meleltte P40Pro és Mate50Pro. Azért elmarad bőven a 2 nagytól kamerában. Sőt, mondok jobbat. Egy középkategóriással nem tudod lefotózni zoomolva a gazdag szomszéd nagymellű topmodelljét, mert egy rakás pixelpaca lesz, míg egy csúcskategóriással már igen. (nyilván betegnek kell lenni egy ilyen akcióhoz, de hiszem hogy van nem egy ilyen ember a világon)
Egy középkategóriásban nincs vezetékmentes töltés, vagy nincs vízállóság. Elkap egy zuhé telefonálás közben, utána imádkozhatsz, hogy a telefon túlélje. Csúcstelefonnal ilyen bajod nem lesz (kivéve ha nincs rommá törve).
Béna példák tudom, de gondolom érthető mit szerettem volna ebből kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Padavan firmware
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Synology NAS
- Láncfűrész topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest