- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
janeszgol #226 üzenetére
A Pen-ről annyit. Munkahelyen a készüléken van pen, de csak akkor használtam, amikor teszteltem a készüléket.
Laptopomhoz is van Pen, de azt is nagyon ritkán használom. Csak képszerkesztésnél.
Azóta 1x-sem. Ennél fogva, ez nálam mellékes plusz. A kamera, majd meglátjuk. Lehet több van neki és többet is tud, de ezt a tesztek eldöntik. Mindkettő jó lesz valakinek. Szerintem egy profi, mindkettőből csodákat hozna ki.
A megtalálható teszteken ( Youtube, Google ) nekem a kamera, S23U szint, de a Xiaomi színei természetesebbnek tűnnek. Videóban, kicsit gyengébb, de majd fejlődik ( User visszajelzés ).csongi: Igen, a Redmi is próbálkozik, de csak amíg nem megy az árával tovább. Inkább már Poco-t vesznek az emberek. A Poco próbál a középkategória versenyébe maradni, de már az árakban, sajnos az inflációt követi.
A Xiaomi vérszemet kapott, amikor az olcsó telefonjait, millió számra vették a Huawei tíltás után és felkerült az élmezőnybe. Indiában is csökken a kereslet iránta, mert kevesen tudják megfizetni.
Nem akarok ár vitát megint, de ha a PRO, max 400 lenne és a sima 310, Szerintem nem gondolkodnának sokat az emberek. Rengeteget agyaltam én is, hogy húúú ezt hogyan gazdálkodom ki ( 22-havi részlet ), de az olcsóbb kategóriák, nem nyerték el tetszésemet.
Néztem rengeteg telefon márkát, de nem jöttek be. Jelenleg Mi10T pro van, annak a szintjét nem tudta semelyik megugrani az olcsóbb ár szegmensben.
Számomra a BL-nyitás is fontos, mert nem bírom egyik gyári rendszerét sem elviselni, piszkálás nélkül.pusszycat #229:
nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Apple iPhone 17 - alap
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest