Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
janeszgol #226 üzenetére
A Pen-ről annyit. Munkahelyen a készüléken van pen, de csak akkor használtam, amikor teszteltem a készüléket.
Laptopomhoz is van Pen, de azt is nagyon ritkán használom. Csak képszerkesztésnél.
Azóta 1x-sem. Ennél fogva, ez nálam mellékes plusz. A kamera, majd meglátjuk. Lehet több van neki és többet is tud, de ezt a tesztek eldöntik. Mindkettő jó lesz valakinek. Szerintem egy profi, mindkettőből csodákat hozna ki.
A megtalálható teszteken ( Youtube, Google ) nekem a kamera, S23U szint, de a Xiaomi színei természetesebbnek tűnnek. Videóban, kicsit gyengébb, de majd fejlődik ( User visszajelzés ).csongi: Igen, a Redmi is próbálkozik, de csak amíg nem megy az árával tovább. Inkább már Poco-t vesznek az emberek. A Poco próbál a középkategória versenyébe maradni, de már az árakban, sajnos az inflációt követi.
A Xiaomi vérszemet kapott, amikor az olcsó telefonjait, millió számra vették a Huawei tíltás után és felkerült az élmezőnybe. Indiában is csökken a kereslet iránta, mert kevesen tudják megfizetni.
Nem akarok ár vitát megint, de ha a PRO, max 400 lenne és a sima 310, Szerintem nem gondolkodnának sokat az emberek. Rengeteget agyaltam én is, hogy húúú ezt hogyan gazdálkodom ki ( 22-havi részlet ), de az olcsóbb kategóriák, nem nyerték el tetszésemet.
Néztem rengeteg telefon márkát, de nem jöttek be. Jelenleg Mi10T pro van, annak a szintjét nem tudta semelyik megugrani az olcsóbb ár szegmensben.
Számomra a BL-nyitás is fontos, mert nem bírom egyik gyári rendszerét sem elviselni, piszkálás nélkül.pusszycat #229:
nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mazda topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest