- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Tegnap egyéb elfoglaltság miatt nem voltam. ( fiatalodtam 1-évet)
Láttam, többen írtak hozzám, majd megpróbálom összeszedni magam és írok.
Most az aktuális válaszom.
Számomra a hivatalos üzletek a nyerők. Most nem fogom őket felsorolni, de azoknál a 12Pro még 300 környékén, vagy felette mozog. 450 -ért jött be, 420 forintos EURO-nál.
Tényleg csökkent az ára, de nem 250-re.
Árfolyam különbözet és a téli kézmelegítés, illetve a nyári tojások sütése. Egyszóval, kinondhatjuk, hogy "mindenki szabadul a telefontól" ( Jött szoftver frissítés pedig).
Ha valamit nem nagyon tudok eladni, csökkentem az árát. Ha a 13 és 13 Pro csúcsszintű készülék lesz 1-2 update után ( legjobb tesztelő a felhasználó, tuti igy lesz,) akkor nem fog csökkenni semmit. Sőt, akár emelkedő tendenciát is mutathat a forintunk gyengülésekor. Ígéretemet adom, 1-év múlva, elnézést kérek eme szösszenet miatt, ha legalább a te elméleted szerint 100-150K-val kevesebbért kapható lesz a hivatalos helyeken. Így is szívom a fogam a fél milla miatt, de még ezt, egy számomra nem biztonságos helyen kifizetni, hát azt már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest