- iPhone topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Szerintem írd oda a negatívumokhoz azt is, hogy kínai
Meglepően dinamikusan növekszik azok száma, akik elutasítják a kínai fejlesztésű és tulajdonú márkákat.
De nem akarok negatív lenni, mert a 120 wattos töltést nagyon támogatom, csak innen felőlünk nézve a Samsung és az Apple ökoszisztémája és összeszedettsége komolyabbnak tűnik. Mondom ezt úgy, hogy tömve vagyok Mi Home bigyókkal, de hogy ki nézegeti a security kamerám képét rajtam kívül, azt inkább nem akarom tudni
Egyébként pedig a preferencia évről évre változik, az idei S23 szériát szerintem nehéz megcsapni, a tavalyi S22 jóval satnyább eresztés volt, csak akkor éppen a Xiaomi 12 sem sikerült olyan marhára jól. Most a 13 jobb lett, pech, hogy a Samsung is megrázta magát.
Nekem most az a véleményem, hogy a Realme kipukkadt, mint Illés Béla a válogatottban, az Oppo nem tudott felénk elég erős lenni, a Honor a nagyotmondások márkája, kvázi az örök ígéret, a OnePlus elszürkült, a Sony rétegtermék, fantáziát és potenciált most a Motorolában látok és ha kijön a Nothing csúcsmodell, akkor az okozhat még meglepetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest