- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #651 üzenetére
Nekem is megérkezett az OTA. Nem tudom van e köze hozzá de a fastboot rom után Magyar régión hagytam, tegnap Szingapur ra váltottam és így jelzett most. [kép]
-
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #622 üzenetére
Ezeket végigzongoráztam. Igen kértem engedélyt. Vártam egy csomót rá. De ez még tavaly volt. Azóta nyitom zárom ahogy kedvem tartja. Érdemes a jogosultságot megszerezni.
-
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #620 üzenetére
[Ezzel] Alapból ezt javasolja mikor a fejlesztői beállításokban gépészkedik az ember.
-
Borrower
tag
Na akkor tehetnek egy szívességet, nem várok semmire. BL nyitás XiaoMiFlashtool és kész:
-
Borrower
tag
Nagyon szeretem ezt a telcsit. Addig nyúzom amíg kap támogatást. Sajnos már egyre közeleg a vég.
-
Borrower
tag
Ezek mikor jönnek vajon ki OTA-ra
[link]
-
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #569 üzenetére
Én most kaptam meg, tegnap azért Indonéziára tettem mert állítólag ott jön leghamarabb az OTA és íme🤫😉😀
-
Borrower
tag
-
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #480 üzenetére
Értem... Korábban írt módszerrel raktam fel a hypert manuálisan. Ez a biztonsági frissítés már magától érkezett OTA val Magyar régión.👍🙂
-
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #469 üzenetére
Én November óta semmit sem kaptam. Nem jó ez így. A biztonsági frissítés is kezd régi lenni. WTF
12T az volt hogy elsők között kapja a hypert erre már olyan eszközön is rajta van amiről még nem is nagyon hallottam... Mind1. Biztonsági frissítést illene 1,5 havonta kiadni. Aztán meg pislog az ember mikor vásárolgatnak a bankkártyájával ugyebár...
Még 1 ami feltünt. Novemberig bezárólag rendszeres frissítések voltak. Elkezték tolni tesztelésre a hyper os t azóta megállt az idő a xiaominál. -
Borrower
tag
Xiaomi nem kapkod, nehogy leverjen valamit. A készülék jó, de a szoftveres támogatást nem tudom mire vélni. Vagy csak a hardvert vettem meg?
-
Borrower
tag
Szia. Elmondásod alapján kaphatott oldalt a gombok környéke valami koszt gondolom ragad is ezért szórakoznak a gombjaid.
Ez egy sima tisztítás lesz de ha nem gariban csináltatod, bárki más szedi szét ugrik a gari. Én elküldeném. Ha szolgáltatós garid van még cseretelefont is kaphatsz. -
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #459 üzenetére
Fastboot ra gondolsz. Nem akarok BL t nyitni meg ennyire belemenni, de köszi!
Inkább megvárom az OTA frissítést.
-
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #457 üzenetére
Ezek szerint sikerült
-
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #451 üzenetére
Igazad van a neten megtalálni, hogy minden Magyarországban eladott Xiaomi mobil független. Ezt jelöli a szoftverben az XM.
-
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #441 üzenetére
Szólni fogok én nagyon várok mindent is.😀 Regiztem a tesztelők közé is, de semmi...
-
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #433 üzenetére
Elnézve ezt a listát nekem a legújabb kiadás van fent, tehát nincs is mit várni. Az android 14 es firmware-ek mind régebbiek. Visszafelé meg nem is lehet frissíteni szóval ez most hogy is van ?
-
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #431 üzenetére
Nekem csak azért sem jön, mert várom!😂🤣
-
Borrower
tag
Hol van a frissítésem❓❓❓🤣
Amúgy szerintem kellemes ünnepeket és boldog várakozást❗😁 -
Borrower
tag
Reméltem, hogy karácsonyra én is kipróbálhatom a Xiaomi világraszóló újdonságát, de kezdenek szertefoszlani a remények. V14.0.17.0.TLQEUXM erre még nem akarják rászabadítani se az android 14 et se a hyper os t.😐
-
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #348 üzenetére
Én is ma kaptam meg ugyanazt.
-
Borrower
tag
válasz
Nuada herceg #208 üzenetére
Ezt nem tudom én vissza szoktam állítani, csak mert úgy volt alapból.
Van aki USA régiót használ mert jobb a bluetooth hang meg ilyenek... Nem gondolom, hogy bármi gond lenne ebből akárhová is van állítva.
-
Borrower
tag
válasz
Viktor0610 #173 üzenetére
Átállítottam a régiót Szingapúr-ra és azonnal kaptam a 05.01. es biztonsági frissítést OTA-n.
-
Borrower
tag
válasz
Viktor0610 #171 üzenetére
Nekem most a MIUI global14.0.7 (TLQEUXM) van rajta 03.01 es biztonsági frissítéssel. Akkor ez nem a legújabb?
-
Borrower
tag
Sziasztok kb. 1 hete vásároltam a Xiaomi 12t-t. Az öreg Poco F1 et váltotta. Remélem ez is elketyeg nekem itt 5 évet!
Egyenlőre tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest