Új hozzászólás Aktív témák
-
Fixer_SH
tag
latom elvagytok... kozben ugy nez ki, hogy nem is kell, hogy at tudjak kapcsolgatni a bemenetek kozott.. megoldjuk mashogy
viszont ez a tukrozodes tovabbra is nagyon zavar...marmint, hogy emlekszek ra, hogy nagyon tukrozodott es szerintem ez zavarna a normal hasznalatban is -
Fixer_SH
tag
hat gyerekek.. megneztem ma a Mediamarktban ezt a monitort, ill. a 17L-es verziojat.
Nagyon szep meg minden, de nagyon tukrozodik.pont mogottem voltak a plafonon a lampak, es siman lattam oket. Igaz kicsit lilasan, ami az uveglapnak koszonheto, de akkor is lattam, es zavaroak voltak. A mellette levo mas monitorok egyaltalan nem tukrozodtek, koztuk a 730BF sem.
Hatmost nem tudom mi tevo legyek... -
Fixer_SH
tag
asszem felre ertetted egy kicsit...
en ugy szeretnem bekotni, hogy van 2 db PC-m, az egyikrol jon az analog jelet vivo kabel, belemegy a monitor analog bemenetere, a masik PC-rol jon a DVI kabel, es belemegy a monitorba (mint mar tudom, fixre be van kotve).
es en ez utan szeretnek valasztani a monitoron, hogy az analog vagy a digitalis bemenetre erkezo jelet mutassa-e. -
Fixer_SH
tag
ez nagyon jo hir!
neztem a hasznalati utmutatot, es ott az all, hogy a szabvany szerint van a garancia, es a szabvany azt mondja, hogy 6 teljes pixelhiba es 7 alpixelhiba lehet a monitoron...
azert ehhez kepest az 1 pixelhibara csere NAGYON jonak mondhato!
hat most megjobban elbizonytalanodtam, hogy Samsung 730BF, vagy ez a Xerox...
mondjuk a Xerox ellen szol, hogy nem tudok valasztani az analog es digitalis bemenet kozott (legalabbis nem lattam a leirasban semmi erre vonatkozot)
dev89, te tudsz valtani az analog es digitalis bemenetek kozott mondjuk OSD-bol vagy valamelyik gomb segitsegevel? -
Fixer_SH
tag
Koszi Csibor!
Megneztem a hasznalati utmutatot, ott nem irjak, hogy a monitor tudna olyat, hogy az analog es digitalis bemenetek kozott valtani pl. egy ''SELECT'' gombbal. Tud ilyet?
Ugy lenne hasznalva, hogy amikor en vagyok otthon, akkor DVI-n menne (egyik gep), amikor meg nem vagyok otthon, akkor anyukam hasznalna egy masik gepen, analog kimeneten.
Milyen a Xerox pixel-garija? Tapasztalat valakinek? Azert a 730BF-hez kepest ~15k HUF-fal olcsobb... szoval az mar majdnem egy alaplap ara... vagy ket tank benzin
Koszi!
Fixer -
Fixer_SH
tag
Hi!
Meglattam a Xerox XA7 17i-t es nagyon megtetszett... amikor meglattam, hogy tud DVI-t, akkor megjobban... aztan meglattam az arat (<70k HUF), akkor meg azt mondtam, hogy EZT KELL VENNI... nagyon szep a design-ja, viszont ami hibaja lehet, az a design-bol ered.. a tukrozodo uvegfelulet... sajnos lattam a neten olyan kepet, ahol a monitor mellett levo (kb. 40 fokban) ablak tisztan kiveheto, es nagyon zavaro.
a tukrozodos kep:
http://img99.echo.cx/img99/6994/180577pz.jpg
Mostanaban a Samsung 730BF es a Xerox XA7-17i versenyez nalam.
Xerox XA7-17i tulajok, mondjatok valamit, hogy mennyire zavaro ez a tukrozodes?
A mediamarktban mar a nyitaskor meglattam, hogy az elado pultokon ilyen xerox van (illetve a design-ja ilyen), es nagyon megtetszett. Most meg kiderult, hogy olcsobb kb. 8k HUF-fal a 730BF-nel, es ugyan ugy DVI-s... (igaz nem 4ms, hanem 8-12-16.... ezt meg sajnos nem tudtam kideriteni, hogy akkor mennyi is)
Neztem Google-t, de ott szinte csak nemet nyelvu tesztek vannak, amibol annyit ertek, hogy ''top angebot''
A Xerox oldalan meg nem is szerepel ez a monitor (legalabbis en nem talaltam).
Koszi a valaszt elore is!
Fixer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- Eladó Acer Predator X27 UHD 4K 27" Gamer Monitor, Kalibrált, 144Hz, HDR10, IPS, G-Sync, dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest