Új hozzászólás Aktív témák
-
dev89
tag
''en ugy szeretnem bekotni, hogy van 2 db PC-m, az egyikrol jon az analog jelet vivo kabel, belemegy a monitor analog bemenetere, a masik PC-rol jon a DVI kabel, es belemegy a monitorba (mint mar tudom, fixre be van kotve).''
Ilyet nem lehet csinálni! Ez butaság. Vannak monitorok amiken nem kábel jön ki hanem olyan csatolók találhatók rajta mint a vga kártyán. Tehát egy DVI és egy SIMA(analóg). Ott esetleg meg lehet csinálni azt a dolgot amit írtál és mivel hogy mindkettő rá lenne kötve, amelyik pc-t bekapcsolod annak a képét fogja mutatni. De szerintem nem nagy dolog átdugni minden egyes használatnál a kábelt... ---> Csak így tudod majd használni, hogy ahoz a géphez kötöd amelyiket használni akarod! Vagy veszel egy olyan monitort amit írtam és akkor mindkettőt rádugod, azt hagy szóljon..... -
dev89
tag
Igen tudok és ráadásul pont az OSD-ből! Gondolom hogy hagyományos vga csatira akarod rákötni, tehát a monitor kábele mivel hogy DVI-os ezért rárakod az átalakítót amit a monitorhoz vagy a videokártyádhoz kaptál és úgy kötöd össze a géppel.
Az OSD-én belül van egy olyan hogy ''INPUT SELECT'' és itt tudod kiválasztani hogy digitális vagy analóg legyen! De különben magától beállítja a monitor, mivel ha DVI-án keresztül kötöd össze ami ugye a digitális, akkor alap hogy nem tudod analógra állítani! És ez fordítva is igaznak kell lennie, de ha nem lenne akkor ott az OSD-é és szépen kiválasztod hogy ''ANALOG''. Remélem most már tiszta minden!
U.I.: Különben meg ez a Xerox monitor megéri a pénzét. Nagyon szép a kép rajta és ugye a 8ms válaszidő is mellette szól! De a válaszidő inkább játéknál jön ki, mint mondjuk irodai munkánál. Vagyis játékra minél gyorsabb kell, addig irodai felhasználáshoz bármelyik LCD(24ms, 16ms, 12ms) jó! De azért én inkább a Xeroxot választanám. Ha összehasonlítod akkor láthatod hogy fényerőben és kontraksztban is jobb... -
dev89
tag
Nekem egyáltalán nem tükröződik és én a Medi@ M@rkt-ban vettem és 8ms a válaszideje. Különben meg a dobozán meg a monitort védő fólián is rajta van hogy 8ms a Xerox XA7-17i. Ja és a pixelgari pedig nállam úgy volt hogy megvettük a monitort és otthon találtam 1 teljes pixelhibát, ami után kicserélték egy vadi újra. De persze azt mindjárt ott meg is néztük és teljesen PIXELHIBAMENTES volt és jelenleg is az!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest