Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fixer_SH

tag

Hi!

Meglattam a Xerox XA7 17i-t es nagyon megtetszett... amikor meglattam, hogy tud DVI-t, akkor megjobban... aztan meglattam az arat (<70k HUF), akkor meg azt mondtam, hogy EZT KELL VENNI... nagyon szep a design-ja, viszont ami hibaja lehet, az a design-bol ered.. a tukrozodo uvegfelulet... sajnos lattam a neten olyan kepet, ahol a monitor mellett levo (kb. 40 fokban) ablak tisztan kiveheto, es nagyon zavaro.

a tukrozodos kep:
    http://img99.echo.cx/img99/6994/180577pz.jpg

Mostanaban a Samsung 730BF es a Xerox XA7-17i versenyez nalam.

Xerox XA7-17i tulajok, mondjatok valamit, hogy mennyire zavaro ez a tukrozodes?

A mediamarktban mar a nyitaskor meglattam, hogy az elado pultokon ilyen xerox van (illetve a design-ja ilyen), es nagyon megtetszett. Most meg kiderult, hogy olcsobb kb. 8k HUF-fal a 730BF-nel, es ugyan ugy DVI-s... (igaz nem 4ms, hanem 8-12-16.... ezt meg sajnos nem tudtam kideriteni, hogy akkor mennyi is)
    Neztem Google-t, de ott szinte csak nemet nyelvu tesztek vannak, amibol annyit ertek, hogy ''top angebot''

A Xerox oldalan meg nem is szerepel ez a monitor (legalabbis en nem talaltam).

Koszi a valaszt elore is!

Fixer

Új hozzászólás Aktív témák