- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Első játékra
? Merész!!! Én játszottam néhány hónapot, mentegettem rendesen, mire meg mertem próbálni... megérte, végigfostam az egészet az elejétől a végéig. Classic-kal nem tudom, hogy lesz, nagyon lassan haladok, borzasztóan drága minden, lassabb a fejlesztés (nekem úgy tűnik), másképp is indul, na meg veszteségek is vannak rendesen... tökmásképp állok a harchoz, mint normálban.
Az ellenfelek nem egylövésből mennek le, már az is nagy boldogság, ha egy kopasztörpét le tudunk szedni azonnal. Általában már "ő" is két lövés. Mikor meg előlép egy ilyen kis barom és kirohan a szabadba, négyen lövünk rá, ebből ketten scope-pal, és nem találjuk el egyszer sem! Bevallom, hangosan anyázok, elég gyakran.
Aztán meg ez a pánikroham... hát ilyen sem volt normában, csak nagyritkán... előre fosok, ha jönnek a... nem, nem spojlerezek. Szóval felkészültem lelkileg én is az országok, katonák elvesztésére.... na meg arra, hogy esetleg nem sikerül majd eljutni a végére.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
? Merész!!! Én játszottam néhány hónapot, mentegettem rendesen, mire meg mertem próbálni... megérte, végigfostam az egészet az elejétől a végéig. Classic-kal nem tudom, hogy lesz, nagyon lassan haladok, borzasztóan drága minden, lassabb a fejlesztés (nekem úgy tűnik), másképp is indul, na meg veszteségek is vannak rendesen... tökmásképp állok a harchoz, mint normálban.