- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Hali!
Ha engem kérdezel, én azt mondom, hogy nem lehet "elrontani" semmit. Ez egy játék, meg kell ismerni, aztán "túljárni az eszén".
Ha úgy érzed, hogy sokkal jobban is tudtad volna csinálni, mert találtál valami újat, vagy túl nehézzé vált, és úgy érzed, hogy másik stratégiára van szükséged, bármikor újrakezdheted. Amíg viszont tanulod és élvezed, addig nincs gond, ez a lényege
!Persze elmagyarázhatjuk, hogy pontosan hova kattints és mikor, de szerintem ez öli meg az egészet, szóval ilyet tőlem ne várj
(majd max vki más
)Ha alap fokozaton kezdted, akkor nem hiszem, hogy nagy gond lenne, még ha vesztettél is néhány területet... és a mentés/újratöltés is nagy segítség
! Ha úgy érzed sok mindent tanultál a játék közben, amit másképp csinálnál és sokat segítene, akkor legyen restart, ámen, oké
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!