- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
torma1981 #76 üzenetére
Biztos csak én vagyok béna... vagy nem figyelek eléggé, vagy nem tudom. Elbizakodottá tett a normál fokozat
! Újra kell tanulni az egészet... ami ment ott, az nem megy itt.
Nincs ezzel igazán baj, nem kell (vagyis nem tudom, hogy kell-e) patch erre, de az tény, hogy nekem ez már nightmare, nem classic. Várjál, és még van egy fokozat!
Szóval jó ez így, csak ezt az ironman dolgot kell nagyon gyorsan elfelejtenem. Csúzilval lövünk a levegőbe, ha találunk, akkor meg 1-2 hápé... csak a gránátok maradnak, mindegy a weap fragment, csak túléljük.
Egyébként a veszteségek ellenére megyegetett az első próbálkozásom (classic+iron), de aztán jött az első terror... teljes bukás... repültek, lőttek, mérgeztek, átteleportáltak, zombit gyártottak... én meg próbáltam nyugodt maradni. (Egyébként sikerült regroupolni, a maradék két srác még tartotta magát, de aztán jöttek a pókszerűek, és lerohanták őket.)Enyhe spojler a következő sorokban.
Ja... azért volt tanulság is belőle... az első az, hogy hiába halt meg mindenki, és jött vissza üresen a Skyranger, hazahozta a cuccaikat. Heh. A második meg az, hogy a pókszerű köcsögök által gyártott zombikból még ott, a harci térképen is kikelnek ám a kis aranyos delikvensek! Bizony! Örültem ám... óóó, mondom ez lassúzombibácsi, ez még jóóó egy kör míg ideér... aha. Lóf*szt, kibújt belőle a kisördög... -
HaaS
addikt
válasz
torma1981 #36 üzenetére
Hja, ezen én is gondolkodtam közben... bár ez csak egy játék, de nagyon remélem, hogy nem így nézne ki a dolog a valóságban. (Na jó, tudom.) Menni kell előre, nincs mese... tényleg állandó nyomás alatt van az ember, nem lehet pénzt gyűjteni, tökörészni, mert olyan gyorsan nő a nehézség... legalábbis nekem ilyen érzésem van. Erősen.
Ráadásul ugye ott vannak ezek a küldetések. Abban az _országban_ ugye csökkenti az idegbajt a sikeres misszió, de az elhagyott _régiókban_ (!!!) viszont nő eggyel. Figyelni kell rendesen, hogy melyik régióban van a legnagyobb általános stressz... lehet, hogy segítem az adott országot, de a hanyagolt régiókban több kárt okozok... műholddal csökkenthető a káros hatás, de ugye az meg lassú, plusz csak az adott országra hat.
Lényeg a lényeg, figyelni kell, hogy jön ki az ember a misszióból a legkevesebb veszteséggel, amit még lehet tűzoltani egy műholddal (ha még nincs)... éérdekes.szerk: hohóó! Most jut eszembe! Mi lenne, ha a kiépített rendszert tönkrevágnánk azzal, hogy lerombolunk egy uplinket, ezáltal elvesztenénk a műholdat? Vagy a műhold fent marad, csak nem küld jelet? Ezt mindenképpen érdemes kipróbálni... vagy meg kéne nézni, mi van, ha lelövik az ufók a műholdat... mennyivel nő vajon a stressz? Ha azonnal visszapakolunk egy műholdat, akkor az -2. Ezt is meg kéne nézni...
-
HaaS
addikt
válasz
torma1981 #10 üzenetére
Igen, klasszikon próbáltam másodszorra, de mikor a tutorial részben is volt egylövéses halott (bekapott egy kritikált a lelkem), meg jópár sebesült, gyorsan átgondoltam
! Első végigjátszásra bőven elég a normál... így is volt 7 darab egylövéses elhalálozás. Te is végigjátszottad?
szerk: patch az
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Automata kávégépek
- E-roller topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest