- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Biztos csak én vagyok béna... vagy nem figyelek eléggé, vagy nem tudom. Elbizakodottá tett a normál fokozat
! Újra kell tanulni az egészet... ami ment ott, az nem megy itt.Nincs ezzel igazán baj, nem kell (vagyis nem tudom, hogy kell-e) patch erre, de az tény, hogy nekem ez már nightmare, nem classic. Várjál, és még van egy fokozat!
Szóval jó ez így, csak ezt az ironman dolgot kell nagyon gyorsan elfelejtenem. Csúzilval lövünk a levegőbe, ha találunk, akkor meg 1-2 hápé... csak a gránátok maradnak, mindegy a weap fragment, csak túléljük.
Egyébként a veszteségek ellenére megyegetett az első próbálkozásom (classic+iron), de aztán jött az első terror... teljes bukás... repültek, lőttek, mérgeztek, átteleportáltak, zombit gyártottak... én meg próbáltam nyugodt maradni. (Egyébként sikerült regroupolni, a maradék két srác még tartotta magát, de aztán jöttek a pókszerűek, és lerohanták őket.)Enyhe spojler a következő sorokban.
Ja... azért volt tanulság is belőle... az első az, hogy hiába halt meg mindenki, és jött vissza üresen a Skyranger, hazahozta a cuccaikat. Heh. A második meg az, hogy a pókszerű köcsögök által gyártott zombikból még ott, a harci térképen is kikelnek ám a kis aranyos delikvensek! Bizony! Örültem ám... óóó, mondom ez lassúzombibácsi, ez még jóóó egy kör míg ideér... aha. Lóf*szt, kibújt belőle a kisördög...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- ASUS TUF Gaming monitor 24 / 144Hz / 1ms
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Újra kell tanulni az egészet... ami ment ott, az nem megy itt.