Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Emberek is elég jól leszedik őket. Mondjuk egy Heavy HEAT lőszerrel, rakétával stb. Sniper is jó, aztán az assault kivégezheti közelről.
Igazából inkább azon kell gondolkodni a S.H.I.V vagy katona küldetésen, hogy egy jó katona elvesztése az fájó dolog lehet. Ha van elég pénz nyersanyag akkor a S.H.I.V-ért annyira nem kár, mivel nem is fejlődik. (nálam tartalékban van 3db).
Ezért lehet előretolt bástyaként használni. Felderít, magára vonja a figyelmet és a tűzereje is tisztességes, pszi támadás és a pánik sem veszélyezteti. -
wednesday
őstag
Jaja. Nyugodtan adogass el dolgokat, ha van belőle "elég". Én is onnan szereztem elég pénzt. Csak annyi alient vagy egyéb dolgot hagyjál meg, ami a kutatásokhoz, vagy gyártáshoz szükséges. Mondjuk van 10 Thin Man-ed 3-at simán eladhatsz, de akár többet is. Csak arra figyelj, hogy éppen milyen kutatást végzel, vagy milyen tárgyat akarsz legyártani, amihez talán kell. De mivel egymás után jönnek a bevetések, úgyis jön az utánpótlás anyagokból.
-
HaaS
addikt
Hali!
Ha engem kérdezel, én azt mondom, hogy nem lehet "elrontani" semmit. Ez egy játék, meg kell ismerni, aztán "túljárni az eszén".
Ha úgy érzed, hogy sokkal jobban is tudtad volna csinálni, mert találtál valami újat, vagy túl nehézzé vált, és úgy érzed, hogy másik stratégiára van szükséged, bármikor újrakezdheted. Amíg viszont tanulod és élvezed, addig nincs gond, ez a lényege!
Persze elmagyarázhatjuk, hogy pontosan hova kattints és mikor, de szerintem ez öli meg az egészet, szóval ilyet tőlem ne várj
(majd max vki más
)
Ha alap fokozaton kezdted, akkor nem hiszem, hogy nagy gond lenne, még ha vesztettél is néhány területet... és a mentés/újratöltés is nagy segítség
! Ha úgy érzed sok mindent tanultál a játék közben, amit másképp csinálnál és sokat segítene, akkor legyen restart, ámen, oké
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest