Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.White
senior tag
válasz
scyllafren #151 üzenetére
köszi szépen, akkor nem gondoltam hülyeséget annyira.
a baj csak ott van hogy szerintem nagyon elrontottam a dolgokat, mert nincs pénzem közbe meg rengeteg kutatást megcsináltam és nem tudok egyet se használni.
most végeztem a dél amerikai küldivel ahol egy idegen támaszpontra kellett bejutni, hát nem volt egyszerű, sajnos két emberem oda is veszett.amúgy eszméletlen mennyire be tud szippantani a játék.
-
HaaS
addikt
válasz
scyllafren #81 üzenetére
Gyakorlatilag meg pechem, mert egyszerre aktivizálódott rahedli csoport... de tetszik az opimista hozzáállásod
!
A rakétásomat már lelőtték előbb, egy sincs (ez az ötödik-hatodik harc lehetett), gránát az volt három, de mivel a floaterek nem visszahúzodnak, hanem támadnak, az egyik úgy is látta a rookie-t, hogy viszatért fedezékbe. Kapott egy füstfelhőt messziről, hátha túléli... így is lett, csak amikor a floater előrejött flankelni, meglátta a snipert a magasból... jobban tetszett neki, mivel nem volt a felhőben. pedig jóól hátul volt, mert látja amit a többiek ugye...
Gránátból mindjárt kettő kellett volna, lőni ezeket nem érdemes, mert egyből emelkednek (-accy), annyira meg nem hülyék, hogy egymás mellé álljanak... szerencsével megúszható lett volna, nem mondom... vagy egy loaddal...
-
TommyGun
őstag
válasz
scyllafren #73 üzenetére
jaja most is őt használom erre a dupla inventory miatt de jobb lett vólna puffogtatni messziről
-
gyiku
nagyúr
válasz
scyllafren #59 üzenetére
Fogtam egy sectoidot, kikutattam mar vagy 8x, de ujra es ujra megjelenik a kis kocsog, hogy vallassam, de nem kop el semmit.
tegnap kellett eloszor load/save trukkot alkalmazni, 2 muton lezuzta a vezerhangyamat plasmariflevel -
Drizzt
nagyúr
válasz
scyllafren #59 üzenetére
Alloyt honnan lehet szerezni? Azt is kuldetesen? Kene a pistol 2-hoz.
-
gyiku
nagyúr
válasz
scyllafren #24 üzenetére
masik bazison hogy lehet belepni a hangyafarmra? gyari uplinkem van 2 holddal, de egyelore nincs zse meg aram az ujra, de ha meglesz, azt hogy tudom a masik bazisra tenni?
megvolt az elso terror site, finom volt -
HaaS
addikt
válasz
scyllafren #28 üzenetére
Persze, ha aktív lenne a training school (de még nem az), meg ha lenne elég pénz rá (de nincsen). Ha most azt írod, hogy fele annyiba kerülne az upgrade, ha meg lenne a Future Combat Ázsiából, tökönszúrom magam...
A lényeg azon van, hogy nem gravely wounded, hanem sima, és így is 17 nap a normál gyógyulási idő! Az borzasztóan sok
! Első végigjátszásra normálon a max. nálam 8-9 nap volt felezve, de az mind gravely volt...
-
lolchief70
aktív tag
válasz
scyllafren #24 üzenetére
Köszi!
Azóta megtaláltam .
Tényleg nagyon lassan készül el a műhold... -
torma1981
veterán
válasz
scyllafren #20 üzenetére
Pontosan. Fontosabbak mint a tudós.
-
HaaS
addikt
válasz
scyllafren #13 üzenetére
Valóban nem vesztett semmit a hangulatból, még a hőn szeretett dobálózás is bennemaradt, bár csak opcionális
!
Reméltem, hogy fejleszthető lesz valami "Recycle Bin", ha már alapból nem lehet szétkapni a fegyvereket, de sajnos nem
. Az ellenfél fegyverét csak úgy lehet megszerezni, hogyha élve marad (biztos valami földöntúli kapcsolat fűzi őket egymáshoz), de a legjobbak úgyis csak legyárthatók.
Ha lesz patch, mindenképp kell bele, hogy szét lehessen szedni fegyvereket fragmentre, ez talán a legfontosabb "nagyon kéne". Hiánycikk volt a játék egy stádiumában...A support valóban jó megoldás lehet bénítani, (már az extra slot miatt is), de van jó alternatíva, én inkább azt használtam
! Run&Gunnnál semmilyen tárgyat nem lehet használni, csak lőni vagy Overwatch-olni.
(Elég a lefedettséghez, csak fölösleges pénz+nyersanyag kidobás... én is próbáltam takarékoskodni a hellyel, aztán a játék végére gyakorlatilag a komplett alsó szint üresen állt, és fölöslegesen építettem Elerium Power Generatort is... de hát ki tudta ezt akkor
?)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest