- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én a snipereket nem fejlesztettem tovább, hagytam őket a francba a barakkba... Az hogy milyen classba fog tartozni a delikvens, az teljesen random, vagy van rá ráhatásom? Kicsit bosszantott, hogy minden katonám heavy vagy assault classba tartozott, öt kivételével (3 sniper + 2 support) a kb. 25-ből. Viszont arra (is) gondoltam, hogy ezeket az assaultokat nem fogom shotgunnal használni hanem a sima rifle-val.
További noob kérdés: honnan látom, hogy egyik másik legény / leány mennyit tud mozogni? Vagy nagyon vak vagyok, vagy nem tom...

Milyen second wave opciókat használtál? Illetve valószínűleg nekem nem jó a szövegértésem, de a save scum opciót nem tudom értelmezni... Be van kapcsolva, de nem randomizálja újra a lényeket a pályán betöltés után...
Mivel kicsit mazochista vagyok, arra gondoltam, hogy nem normálon fogok nekifutni újra, hanem classicon. - Végül is, tök logikus, hogyha a normálon nem tudom végigtolni, akkor majd classicon kezdem újra...

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest