- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- iPhone topik
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én a snipereket nem fejlesztettem tovább, hagytam őket a francba a barakkba... Az hogy milyen classba fog tartozni a delikvens, az teljesen random, vagy van rá ráhatásom? Kicsit bosszantott, hogy minden katonám heavy vagy assault classba tartozott, öt kivételével (3 sniper + 2 support) a kb. 25-ből. Viszont arra (is) gondoltam, hogy ezeket az assaultokat nem fogom shotgunnal használni hanem a sima rifle-val.
További noob kérdés: honnan látom, hogy egyik másik legény / leány mennyit tud mozogni? Vagy nagyon vak vagyok, vagy nem tom...

Milyen second wave opciókat használtál? Illetve valószínűleg nekem nem jó a szövegértésem, de a save scum opciót nem tudom értelmezni... Be van kapcsolva, de nem randomizálja újra a lényeket a pályán betöltés után...
Mivel kicsit mazochista vagyok, arra gondoltam, hogy nem normálon fogok nekifutni újra, hanem classicon. - Végül is, tök logikus, hogyha a normálon nem tudom végigtolni, akkor majd classicon kezdem újra...

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Iqos cigaretta
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Bialetti kézi kávéőrlő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest