Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wednesday

őstag

válasz Kvelstadt #365 üzenetére

A lényeg, hogy élvezed és leköt a játék. :)

A mostani Classic játékomat úgy kezdtem, hogy Ázsiába tettem a székhelyem. Így kapásból megvan az ázsiai bónuszom. Tisztképző iskola és Öntöde projektek fele annyiba kerülnek. Ázsia (ugyanúgy mit Európa) 4 országos, sokáig tart teljesen lefedni. Arra koncentrálok ha véletlen országot kell veszíteni, akkor ázsiai legyen, hiszen a bónuszom alapból megvan már. Így választok a küldetések közül.

Dél-Amerika lefedésére törekszem, ha lehet. Mivel csak 2 ország a bónusza se rossz. Minden boncolás és vallatás azonnal megvan. Sok kutatási időt lehet így spórolni. Így sokszor már belekezdek a lézer fegyverek kutatásába, hiába hosszú idő, majd az előbb említett spórolással nem vesztek össz időt.

Tehát ha Dél-Amerikába van Alien Abductions küldetés, akkor hagyom őt, mert műholdat fogok oda fellőni úgyis. A többit meg ki kell sakkozni. Ha lehet rástartolok Észak-Amerikára, kellenek az olcsó gépek.

Úgy vettem észre, hogy egy teljesen lefedett kontinensen már nem jelenik meg az Alien Abductions küldetés. Nem tudnak belopózni, hiszen látjuk az UFO-kat. Bár nem egyértelmű, talán volt már olyan, hogy mégis...főleg az elején. :U De a vége felé tuti nem jön ilyen választható küldetés lefedett országra.

Minden hónapba legyen 2-3 műhold és kellő pillanatban indított támadás az idegen bázis ellen. Így nagy eséllyel el lehet kerülni az országok kilépését. Az alien bázis lerohanásával meg sok cucchoz jutunk hozzá, amiket el lehet adogatni. Használd bátran a Grey Marketet. Majd ráérzel, hogy miből mennyit tartsál meg és a többit meg el kell adni. Kell a pénz nagyon, hogy építkezhessél, műholdakat csinálj, felszerelést vegyél stb. Mert a hó végi pénz mindig messze van ahhoz, hogy kivárjuk.

Új hozzászólás Aktív témák