- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
Na látod én még túlságosan az apró részletekre figyelek énem veszek észre ilyen egyértelmű dolgot hogy dèl amerika csak két ország.

De amúgy megvan. Egyszer visszatöltöttem és jól jött hogy néha elfelejtek menteni szóval most az van hogy még semmit nem buktam.
Élvezni élvezem a játékot rendesen!
Fantasztikus hogy ennyi scriptelt kis átvezető meg sokszor látott mapok ellenére is teljesen leköt.Na most az orszàgok csak hónap végén tudnak kilépni ugye? Tehát akkor tökmind1 hogy mekkora a pánik ha hó végén tudok műholdat lőni.
Meg ez a baj még. Ti már kivülről tudjátok ninől mit lehet fejleszteni meg mik a story nagyobb mozzanatai.
Én most megint ott vagyok hogy még idegent kell elfogni.
Viszont mèg nem olyan jó a csapat hogy a bàzist támadjan szóval ha be is adja azt, mèg várni fogok vele.Satelitem a játék eleje óta mindig van pluszba 3-4. Most engineer kell hogy uplink-et tudjak építeni ugyh épitem a workshop-okat.
Két thermo generátor már van meg lassan jön az elirium szal árammal legslább nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Projektor topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Spórolós topik
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Kuponkunyeráló
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest