- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
Na látod én még túlságosan az apró részletekre figyelek énem veszek észre ilyen egyértelmű dolgot hogy dèl amerika csak két ország.

De amúgy megvan. Egyszer visszatöltöttem és jól jött hogy néha elfelejtek menteni szóval most az van hogy még semmit nem buktam.
Élvezni élvezem a játékot rendesen!
Fantasztikus hogy ennyi scriptelt kis átvezető meg sokszor látott mapok ellenére is teljesen leköt.Na most az orszàgok csak hónap végén tudnak kilépni ugye? Tehát akkor tökmind1 hogy mekkora a pánik ha hó végén tudok műholdat lőni.
Meg ez a baj még. Ti már kivülről tudjátok ninől mit lehet fejleszteni meg mik a story nagyobb mozzanatai.
Én most megint ott vagyok hogy még idegent kell elfogni.
Viszont mèg nem olyan jó a csapat hogy a bàzist támadjan szóval ha be is adja azt, mèg várni fogok vele.Satelitem a játék eleje óta mindig van pluszba 3-4. Most engineer kell hogy uplink-et tudjak építeni ugyh épitem a workshop-okat.
Két thermo generátor már van meg lassan jön az elirium szal árammal legslább nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Nintendo Switch Lite, 6 hónap Garancia, Coral Színben
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 16 128Gb, 36 hónap Garancia, Ultramarine Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest