- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Valóban nem vesztett semmit a hangulatból, még a hőn szeretett dobálózás is bennemaradt, bár csak opcionális
!Reméltem, hogy fejleszthető lesz valami "Recycle Bin", ha már alapból nem lehet szétkapni a fegyvereket, de sajnos nem
. Az ellenfél fegyverét csak úgy lehet megszerezni, hogyha élve marad (biztos valami földöntúli kapcsolat fűzi őket egymáshoz), de a legjobbak úgyis csak legyárthatók.
Ha lesz patch, mindenképp kell bele, hogy szét lehessen szedni fegyvereket fragmentre, ez talán a legfontosabb "nagyon kéne". Hiánycikk volt a játék egy stádiumában...A support valóban jó megoldás lehet bénítani, (már az extra slot miatt is), de van jó alternatíva, én inkább azt használtam
! Run&Gunnnál semmilyen tárgyat nem lehet használni, csak lőni vagy Overwatch-olni.(Elég a lefedettséghez, csak fölösleges pénz+nyersanyag kidobás... én is próbáltam takarékoskodni a hellyel, aztán a játék végére gyakorlatilag a komplett alsó szint üresen állt, és fölöslegesen építettem Elerium Power Generatort is... de hát ki tudta ezt akkor
?)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Metal topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Air 13" M4 / 2025 / 16GB / 512SSD SKYBLUE
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!
. Az ellenfél fegyverét csak úgy lehet megszerezni, hogyha élve marad (biztos valami földöntúli kapcsolat fűzi őket egymáshoz), de a legjobbak úgyis csak legyárthatók.