Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• q13579

senior tag

Hát sajnos akkor ez nálam bukó lesz, ugyanis nincs elég erőforrásom mindenre.

Ezzel taccsra is vágták a játékot szerintem. Egyrészt pl teljesen random, hol tűnik fel pl UFO, természetesen ha nincs ott elfogó repülő, akkor alapból bukta... Ha rakok mindenhova repülőt, akkor nincs elég erőforrásom már azokat felfejleszteni, így hiába lesz mindenhol már repülő, ha kevesek... Na most ha még van is cucc, amit rá tudok rakni, ugyan melyikre rakjam...

Nincs esetleg valami opció, amivel kiválaszthatom, hogy hol szeretnék küldetést csinálni? Mert nekem pl eddig nagyrészt olyan régiókban volt, ahol amúgy sem volt magas a pánik szint. Azokon nincs is mit csökkentenem...

Igazán lehetne egy lehetőség, mielőtt kiszállna egy ország, hogy odamenj és megpróbálj rendet tenni.

Tényleg túlbonyolították...

A harci része pedig szerintem már túl egyszerű. 6 fős csapatokban, ha van egy maxos csipa és két rakétavetős, 2-3 mediccel, semmi kihívás nincs. Előre 5 mezőt és overwatch... Ha jön valami kraftosabb csapat, akkor max közéjük lövök rakétát és vége.

Sajnálom, mert sokkal többre számítottam az első pár óra után.

Új hozzászólás Aktív témák