Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
zsamiatt
üzenetére
szerintem közel sem túl nehéz normálon, nekem minden küldetést sikerült kihoznom komolyabb szenvedés nélkül úgy, hogy egy emberem sem halt meg. töltögettem vissza, persze, de nem éreztem semmit megoldhatatlannak, egy küldetés volt, ahol láttam, hogy nem fogom tudni kihozni a VIP-et a vállamon, a sniper kilőtte mielőtt evakuált volna, buktam némi intelt, ment tovább az élet.
nem kell minden küldetést megnyerni ahhoz, hogy sikeresen végig vidd a játékot, és nem kell minden embernek túlélnie, ez nem az a rendezvény, nem így van kitalálva.
(#523) sz_abika: miért, az achi ér valamit? azóta nem tudom mire vélni ezt az achievement buzulást, mióta bevezették. jobb lesz tőle a játék, vagy élvezetesebb, vagy így mire jó? mert azon kívül, hogy steamen/live-on/psn-en látszik, hogy megcsinálta az ember, és nő az e-penis, semmit nem ad.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Android Streaming / Média Boxot keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest