Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Szia! ne irigyelj mert annyira nem rózsás az èn helyzetem sem. Első furcsaság hogy mint emulátor nem akad, sem a dosbox alatta, meg a windows sem. Szerintem valamit benèzek valahol. majd kükdök kèpet hogy hogy alakul. Ha lenne munkám valszeg nem szöszölnèk ènsem. de jelenleg azzal fogkalkozok ami èrdekel, Mèg ha sok haszna sincs, akkor is
. Csak B@ssza a csőröm hogy a sok külföldi youtuber ezzel trolkodik hogy neki megy. Nekem 1 hónap kellett hogy a setupig eljussak.
Na mindegy, senki nem sürget. Van egy olyam èrzèsem hogy rossz verziójú dosboxxal szöszölök. Neaggódj. èn sem vagyok olyan fiatal. a nickem ne tèvesszen meg.
-
icemad
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Esküszöm, hogy borzasztóan irigyellek, hogy ilyenekre van időd.
Remélem, azért összejön majd valahogy. Sajnos segíteni ebben nem tudok, de talán valakinek van ötlete. Érdekes próbálkozás, fiatalabb koromban én is tuti megpróbálnám, de már se türelmem, se időm nincs ilyenekre. -
Marcsello31
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Hali, Csak poénként vagyok rá kíváncsi, de a setupnál elakadtam, mert nem tudom hogy hol lehet a retroarchnál beállítani a nyomorult billentyűzetet, mert nem látja 100osan, csak a kontroller megy, Csak mint érdekesség és téma érdekelne, meg néhány régi játék mint retro, nekem van raspberrym is azon is fut, csak mint érdekesség érdekelne, semmi extra, na meg a kihívás. De nem találom sehol a billentyűzet aktiválását a retroarchban, amúgy meg menne, mert a konzol látja. 3 órát szét lőttem az agyam egy játékkal rajta, asszem elég is mára.
Nekem is van pécém, csak mint "ötlet". -
icemad
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ne viccelj már!
Én vettem egy PC-t a piacon 20 euróért, arra még az XP is felmegy! -
Marcsello31
őstag
jeej. feltudom rakni a win98at vègre retroarch alatt series sen. 😅.
-
ρσгτσ
addikt
NBA 2K23: GAMEPLAY ENHANCEMENTS
"NBA 2K23’s gameplay has a bevy of new improvements to complement any skill set. Flex on the rim, finesse your way to the rack, and experience more authentic animations."
-
ρσгτσ
addikt
-
negyven2
nagyúr
válasz
JamesHun
üzenetére
Itt igazából egyfajta árukapcsolásra kell gondolni. Vagyis Ödönke megveszi a CoD-ot PS5-re (vagy a PS5-öt a CoD miatt) mert látta, hogy azzal van reklámozva, így azon valószínűleg jobb (vagy simán abba a kategóriába tartozik aki azt hiszi, hogy csak arra van). És ha már vett egy CoD-ot, akkor megvan az esélye rá, hogy vesz más, akár ex. játékot is rá. pluszban ott vannak Ödönke barátai is, akik szintén vehetnek Ödönke miatt PS5-öt.
Viszont mivel, Ödönke olvasta valahol, vagy inkább lattá valamelyik streamer-nél, hogy az MS megveszi a CoD-ot, és ott akár "ingyen" is játszhat vele a GP miatt, így lehet nem vesz PS5-öt, se más PS5-ös játékot, ahogy a barátai se.
Jó, ez egy nagyon leegyszerűsített, és sarkosított szituáció.Viszont a konzolokat bár az ex. játékok adják el, de a nagy multiplatform címek tartják életbe. nagyon kicsit azok száma akik csak és kizárólag az exclusive címek miatt vesznek konzolt, és csak azokkal játszanak. legalábbis a generáció végi összegzésekor ez jött eddig ki. Kivétel persze ha a cégedet valami Nintendonak hívjak.
PS konzolok esetén, pl. egyedül a PS1-nél volt ex. cím (az első GT) az amiből a legtöbb kelt el. Utána már csak multiplatform címek (Rockstar címek, hiszen a PS2-nél a GTA:SA, PS3-4 esetén meg a GTA V). Sőt a legtöbb esetben a a top 10 eladások legalább fele multi cím volt. PS4- esetén a a top10-ben is legalább 3 CoD cím is volt (sajnos pontos adatok nincsenek, de azt lehet látni, hogy az évvégi összesítésekben azért a CoD-ok mindig ott voltak az élen, de a top3-ban biztos)
És így utólag, még annyit, hogy pl. amíg az MS-nél voltak a marketing jogok addig a CoD az X360-as korszakban volt hasonló helyzetben, mint PS4 korszakban amikor a Sony-nál voltak a marketing jogok (vagyis az egyik legjobban fogyó játék volt).
-
JamesHun
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
hány stúdiót vásárolt fel a Sony az utóbbi pár évben?
elég sokat. azok meg nem fogják kiadni csakis PS re a játékokat.
ott vannak még a nem felvásárlások, de félig meddig sony nak fejlesztő cégek.
Engem azok jobban zavarnak, mint egy azaz egy játék ami úgy is jönni fog PS re is, mert a pénz nagy úr.
Mind1 az MS nek, hogy a sony tulajok fizetnek vagy xbox userek, de nekik meg a game pass miatt kb ingyen kell adni. -
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Részben igaz ez. Ugye ez esetben is simán lehet, hogy egy sima kijelentést fúj fel a sajtó... megint.
Viszont azért azt is érdemes figyelembe venni, hogy azért mert 2025-ig marketing deal-t kötött a Sony a CoD-ra, attól még az a nyilvános dolog, hogy az MS-é lesz/lett a CoD, az alá tudja ezt ásni. Láttuk már jó párszor, hogy hiába egy marketing deal, azért az a játék arányaiban sokkal jobban teljesített a másik konzolon. Itt most olyan Xbox-os játékokéra kell gondolni, amit Xbox-al reklámoztak, de arányosan mégis több kelt el belőle PS-en (pl. bár 2:1 volt a PS4 előnye, de eladásilag 3:1-ben kelt el ott).
És mivel a közvélemény azért már most is tudja, hogy a Xbox-é lesz a CoD, agy benne van, hogy ez felhasználókat csalhat el a Sony-tól, függetlenül attól, hogy simán benne van a marketing deal-ben, hogy GP-be se jöhetnek amíg tart a megegyezés. Vagyis hiába lesz a Sony oldalán a reklámozás joga, akár egyedi tartalmakra, hiába fog ugyan-úgy 2025-ig $70-be kerülni az új CoD, attól még ott lesz az, hogy az egy MS játék és emiatt ott akár jobban fogyhat. Ami magával hozza azt, hogy kevesebb eladott példány és kevesebb microtranzakció. Tehát ilyen szempontból igenis problémásnak tartják ezt (főleg mert ez nem csak a CoD és PS5 eladásokat érintheti, hanem azt is, hogy emiatt a többi játékból is kevesebb fogyhat) .
-
parandroid
félisten
Game Pass játékokért ad, nem goldosért. Az most is megvan, napi, heti, meg havi feladatok is vannak, kicsit mindig változó, meg néha játékspecifikus is. Ilyenek, hogy szerezz egy acsit egy gp játékban, indíts el a héten 5 gp játékot, vagy hogy ölj meg 100 mocsári szúrósszagú foltoszombit a Halálos Rottyantás 3-ban, meg ilyesmik.
p
-
JamesHun
addikt
picit off, de ma olvastam egy cikket, hogy sír a Sony a COD miatt, mert jaj egy játék miatt is elmennek a konzoljukról.
Fura ez mikor azt olvasni, hogy jó játék csak a Sony nál van és a MS nél csak a futottak még játékok vannak és hülye aki XBOX ot vesz, mert nincs rá Pékember, meg Kratos.
Vicc, ha ez a legnagyobb ellenérv a vásárlásra. -
negyven2
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Azok simán megtették eddig is. Nekem is úgy lett anno 2+ év GPU, meg egy $10-os Gift Card az RDR2 Ultimate-be, hogy beváltottam a pontjaimat 2018-ban. Igaz én nem farmoltam ki, hanem amikor megszűnt a régi X360-as rewards, akkor onnan jött vagy 25 000 pont. Beváltásnál annyi kellett akkor, hogy legyen egy US/UK telefonszám, mert arra ment egy igazoló SMS.
-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
veterán
Augusztus 4-7.-e között ingyen játszható a Far Cry 6!
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Szerk: csak akkor számolja, ha ráfrissítek a keresésre.
-
csuvicsuva
addikt
Most éppen mobilon vagyok, egy keresést már elszámolt, csak nem tudom, hogy mit. Közben a bing le is halt.
-
negyven2
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Azonnal elszámolja a pontokat.
Illetve ezt csak halkan írom le... de 3 betűs alkalmazást használva azért több lehetőségünk is van pontokat szerezni.
Illetve úgy vettem észre, hogy ha pl. US-re van állítva a konzol régiója, akkor a Game Pass Quest-ek is működnek (bár azok pontokat beváltására szintén kell a 3 betűs lehetőség.
-
törölt tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Majd ma este megnèzem neked. Edge-t szoktam erre hasznàlni, mert akkor egyszerre van meg a PC meg Edge keresès.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A bevàlthatò jutalmak szinttől függetlenek. Maximum az àruk màs. Itt LVL1-en 5000pont 5€, LVL2-n 4650pont.
-
törölt tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
4 keresés kell edgeben, 30 pedig elvileg mindegy milyen böngésző, csak a bing legyen hasznàlva.
Legalàbbis itt így működik. -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Azèrt ha olyan lesz, mint ami itt is van, azzal màr lehet haladni. 6k huf havonta, csak úgy nem olyan rossz. 4 havonta ingyen jàtèk. A DL2 Ultimate-et is így hùztam be Day1. (meg mèg egy csomó màsik jàtékot) Napi 3-5 percről beszélünk.
Legalàbb elindult, mostmàr csak finomítani kell.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Vàsàrlàs az 20pont/€ itt, ha LVL2 vagy. Havi 12k körül jön össze, az kb 15€ giftcard tök ingyen. Àllítólag UK nagyon szórja a pontot, ott 20k is lehet egy hónapban költés nélkül. Nem tudom hogy igaz-e, csak olvastam.
US is biztos jobban adja a pontokat. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Régen még azért is járt ha Gold játékokkal játszottunk.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez kész...

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
csuvicsuva
üzenetére
A Microsoft Rewards ismertetése
Szenzációs fordításban
A Microsoft Rewards egy ingyenes program, amely jutalmakat ad a már naponta végzett feladatokért. Pontokat szerezhet, amikor a Bing.com webhelyen keres, és a Microsoft Store online és a Windows 10 vásárol dolgokat. Fedezze fel a Rewards oldalt, ahol naponta új módszereket adunk hozzá a bevételhez.
A Microsoft Rewards nem kér kötelezettségvállalást vagy díjakat. Ez a Microsoft-fiók része – csak regisztráljon, maradjon bejelentkezve, és keresse meg.
Ahogy a pontok feltartóznak, így nem a lehetőségeket, hogy nagyszerű jutalmakat. Egyszerűvé tesszük a haladás nyomon követését bármiben, ami a szemében van, beleértve az ajándékkártyákat, a nyereményjátékokat és a jótékonysági adományokat.
Ha korábban Bing Rewards-tag volt, folytassa! Fiókja automatikusan átállt a Microsoft Rewardsra. Tekintse meg a rewards.microsoft.com új felületét. Jó szórakozást kívánunk!
Megtudhatja, hogy a Microsoft Rewards elérhető-e az Ön régiójában vagy nyelvén
Megjegyzés:Az xboxos Microsoft Store vagy a Bing.com-on való keresés nem biztos, hogy minden országban/régióban pontokat szerez.
-
törölt tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Hàt ahogy mobilnettel nèztem, otthon csak a bing keresèsek adnak pontot, Illetve van pàr activity az oldalon 5 pontokért. Ez is naponta frissül. Ezeknek az activityknek a pontértéke is vàltozó. Elég ha csak megnyitjuk a linket, ès bezàrjuk a lapot, megadja a pontot. (kivève ha 30 vagy 50 pontos quiz van. Azt meg kell csinàlni.) Ha eléred a LVL2-t, ami annyi hogy egy hónapban minimum 500 pontot kell összeszedni, akkor több ilyen napi activity-t ad a rendszer, ès ha majd lesz Xbox Giftcard, az is olcsóbb lesz 7-10%-kal.
Az Xboxos Rewards appont nem tudom megnyitni innen, ha Hungary-re állìtom a régiót.
Így ott nem làtom hogy van-e bàrmlyen activity, ami pontot hozhat. Pl. Heti feladatok, ami 100pont/hét, ha ezt halmozod, akkor 10 hèt utàn ad rà bónusz 2500 pontot. Napi achi. Ha szereztèl az adott napon achievemnet, akkor azèrt ad a rendeszer 50 Rewards pontot, illetve vannak hivatkozàsok jàtékokhoz ami a Storeba visz 5-5 pontért.Itt van még olyan hogy GamePass Quests, amivel jobban lehet farmolni a pontokat. GamePass-szel kapcsolatos activity-k. Random, de vannak visszatérő questek. (jàtsz ezzel, jàtsz azzal, 7 kill Evil Withinben, stb.) Remélhetőleg otthon is elérhető lesz.
Bing kereséssel szerezhető pontok:
90pont naponta PC-n. 3pont/keresés
60pont naponta mobilon. 3pont/keresés
12pont naponta Egde-ben. 3pont/keresésEgyelőre csak adakozni lehet a Save The Children alapítványnak, meg LoL pontot érő Giftcard van, amire bevàlthatóak a pontok. MS és Xbox Giftcardnàl az van hogy "Coming Soon".
-
ρσгτσ
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Fizzie, írnál egy gyors összefoglalót a Rewardshoz? Tudom, hogy százszor elmondtad már (meg lehet, hogy itt is többszőr leírtad), de én minden ilyesmit elfelejtek, meg gondolom a többieknek is jól jönne.
-
Marcsello31
őstag
a szuper nintendó a legjobb konzol a világon
. Nekem is volt anno -20 ève mèg. -
törölt tag
In today's EA financial call company says Single player games are a "really, really important part of our overall portfolio"
-
ρσгτσ
addikt
válasz
thedivision2
üzenetére
Belépsz weben és ott lesz az account infók alatt minden.
Szerk.:
Link. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
consono
üzenetére
Most már csak az a kérdés, hogy akkor lesz-e idehaza is Game Pass Quest Rewards
Xbox Game Pass Quests: Play Games & Earn Rewards | Xbox -
thedivision2
aktív tag
Ezeket a pontokat hol találom, és mire is jók valójában?
-
consono
nagyúr
Magyarországon is elérhető
lesza Microsoft Rewards! [link] -
icemad
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Én pl úgy jártam, hogy megvettem a Dying Light 2-t, és csak vásárlás után jöttem rá, hogy nincs közös multi one x és series x között. Lehet mondani, hogy én voltam a f@x, mert miért nem jártam utána, és ez igaz is, de attól még bosszantó.
Másik ilyen volt a Gta 5 online series patch. Nyilván kíváncsi voltam, hogy milyen lett, ezért indítottam is. Később derült ki, hogy utána már nincs mód one verzióval együtt játszani. Sőt, ha one gépen indítom, akkor nulláról indul az egész.
Persze ezek nem a legjobb példák. -
Norb79
addikt
válasz
balintka
üzenetére
Pletyka van sok, a legreálisabb szerintem, hogy vmi slim jön, ami abban különbözik, hogy 6 nanon készül, nem heten, mint a mostani, de valójában teljesítményben nulla különbség lesz, szóval nem ilyen one s - one x különbség lesz.
Ahogy mások is írták, felhasználói élmény szempontjából ég és föld a mostani generáció, meg a korábbiak, bekapcsolási idő, töltési idő, stb. És ugye sok játék megy 60 fps-el, ami a one x-en csak hatvannal, ha ez esetleg szempont.
/szerk: pletyka van sok az úgy is értettem, hogy zeró konkrétum, és a szerintem rész is annyira megalapozott, mintha azt mondtam volna, hogy tuti kék lesz csak. Akár véletlenül el is találhatom, de 100%ban tippelek. -
Steve1207
veterán
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Teljesen időben vannak, az csak pletyka volt, hogy talán lesz róla valami. EA ezeket azért nem szokta orrba szájba híresztelni, 1-2 hónappal megjelenés előtt jön egy jobb trailer, egy mélyebb bemutató aztán meg már ott van a megjelenés dátum, (mint most a FIFA-nál is, közben két hónap sincs már hátra).
Nekem pont abból volt elegem lassan, hogy néhol több trailert látunk, mint amennyi a teljes végigjátszás lassan, játék meg sehol. Kimondottan szeretem az EA-t ilyen szempontból.Szerk.: most nézem, előző NFS-nél is augusztus közepén jött egy normális trailer és októberben jelent meg. rá két hónapra. Sokat ott se szórakoztak vele.
-
minilego
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én még annyit sem.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Meg még naphosszat lehetne sorolni, hogy melyik játéknak tett jót a gen váltás.
Aki 3 órát játszik 1 hét alatt, annak a fat One is bőven sok.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Igen, ez a gondolatom nekem is, hogy a generáción belüli hardveres ugrás nagyon messzire sodorja a Series S -t. Az pedig biztos nem lesz megoldás, hogy cloud game -re terelik. Mert nagyjából azt jelentené, hogy megszűnik vagy csökken a támogatása. Ezt pedig esélytelen.
Series S pedig szerintem sem utód. Inkább egy low budget modell, amivel a kitöltötték azt a rést, amit a Series X és a PS5 hiánya teremtett. Annak ellenére is sikeresen, hogy bőven sorakoztak a polcon.
Illetve tök jó megoldás azoknak, akik koca gamer -ként nem szeretnének sokat költeni erre a hobbira.
-
negyven2
nagyúr
Kérdés, hogy a történelem megint megismétli önmagát. Előző generációban azért a X és a Pro konzol inkább egy kényszermegoldás volt, nagyrészben főleg a 4k TV-k terjedése miatt (kisebbrészben meg az részbeni alul tervezés hibájából).
Most azért azt lehet látni, hogy a 8k TV-k nem valószínű, hogy hasonló sikereket érnek majd el, így teljesítmény szempontjából annyira nem fontos ezek támogatása. Illetve lépbe kerültek a különböző modern felskálázó technológiák is.
Amúgy ezt a 2 gépes dolgot nagyon sokan rosszul értelmezik. Az a MS oldaláról a bevett mantara, hogy a X a One X, az S pedig a One S utódja. De ha generációsan gondolkodunk, akkor nyilvánvaló, hogy a Series X valójában a One/One S utódjának kéne, hogy legyen (ahogy a PS5 is a PS4 utódja és nem a Pro-é).
Vagyis ha valamikor jönnek majd félgenerációs gépek akkor ott már nagyon nagy lesz a különbség a Series S és a Series X+ (meg a PS5 Pro) között, kb. olyan lesz mint most a One S és a Series X között (és nem, a Cloud gaming ebben az esetben nem megoldás az S konzol esetén). Persze ha ez nem valósul meg akkor igazából nincs gond a Series S létezésének.
-
negyven2
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Ezt amúgy nem értem, hogy miért baj? Ha meg tudják csinálni rá, akkor miért ne? Nem ettől lesz kevesebb attól a PS5/X|S kiadás, és nem is fogja azokat úgy vissza, azért mert ki kellett őket adni One/PS4 generációra is. A jelenlegi nyilvános és belsős játékmotorok az elmúlt közel 10 év alatt, elég szépen rá lettek technológiailag optimalizálva a 8. generációra, így igazából ha a fejlesztők úgy látják, hogy vállalható kompromisszumok mellett meg tudják oldani közel ugyan azt az élményt akkor miért ne tegyék meg.
Persze itt jön a képbe az, hogy nem technológiai oldalról viszont tényleg tud problémákat okozni a crossgen fejlesztés. Mégpedig abban, hogy ez fejlesztők munkaidejébe kerül amit fordíthatnának másra is (hamarabbi kiadás). Igaz ez alapvetően nem változtat fentin azon értelemben, hogy ez esetben jobb nem lesz a játék, vagy máskép fogalmazva, nem fogja jobban kihasználni a jelen generációt.
Amúgy van egy érdekesség néhány olyan cégnél is akik már nem adnak ki játékot előző generációra. Pl. egy játék jön PC/PS5/X|S és talán még mobilra is, de prevGen-re nem. Vagy itt vannak azon indie kategoriás Game Pass töltelék játékok amik nem hogy One-on, de még akár X360-on is mennének, de ezekre már nem jön. Itt is főleg az állhat a hattérben, hogy bár meg tudják oldani, de ahhoz pl. kellene plusz fejlesztőeszköz, emberkapacitás (és ezzel együtt pénz). És ezeknél is előfordul, hogy hiába a Series X tudása, egyszerűen azon nem csak ronda és egyszerű, de még sz*rul is fut.
Végül én úgy gondolom, hogy azok a játékok amik majd ténylegesen meg tudják mutatni a jelen generációban lévő plusz potenciált az legjobb esetben is generáció végére, de inkább következő generációban lesz. Ugyanis nem csak a engine fejlesztést kell hozzájuk igazítani, hanem a magának a fejlesztésnek a munkamenetét is. Itt olyanra kell főleg gondolni, hogy pl. az SSD és a hozzá kapcsolódó plusz technológiák egy játék elkészítésének a módja is már máskép kell, hogy felépüljön. Ugye pl. a X360/PS3-as korszakban a tervezésnél figyelembe kellett venni, hogy egy játék akár csak lemezről, vagy nagy részének lemezről is kell futni, ezért úgy építették fel a játékokat, hogy azok esetében számításba vették, hogy egy optikai lemezen hogy fognak majd elhelyezkedni az beolvasni kívánt adatok.
PS4/One korszakban ugyan volta helyezett de itt már HDD lemezen lévő tarolást néztek (azon hogyan fog elhelyezkedni). És most itt az SSD korszakban használhatják a régi megoldásokat is, pontosabban az azokban alkalmazott standard megoldásokat, de ott van az is rá tudják akár tervezni is, hogy optimális legyen a data stream, és ezzel a fix erőforrásokkal jobban tudjanak bánni. De ehhez idő és tapasztalat kell (ami szinténidőbe telik).Persze ez csak akkor fontos, ha ténylegesen ki akarjuk aknázni a gépben lévő tudást.
-
ρσгτσ
addikt
-
Na asszem kimaxoltam a Game Pass Ultimate előfizetést (tavasz óta nem volt aktív előfizetésem)!

Vettem 9 db, 3 havi Gold előfizetést, minden kód aktiválásakor engedélyeztem az ismétlődő számlázás, így kaptam plusz 1 hónapot (tehát minden 3 haviból > 4 havi lett).
Összesen 27 havi előfizetést vettem és az ajándék hónapokkal így meglett a maximális 36!
Erre rá aktiváltam egy havi Ultimate-t és kész is van a 36 hó Game Pass Ultimate előfizetés (végén kikapcsoltam az ismétlődő számlázás)!
Eddig se itt a fórumban, se face csoportokban nem olvastam erről, teljesen véletlenül alakult így!
-
ρσгτσ
addikt
-
balintka
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Generációváltás után sokszor csak butított az előző gen-re megjelent változat...
Fizzie: One X-em van most, azt majd eladnám a Series X miatt.
Zolibá69: Mindenképp új gépet veszek majd.
-
törölt tag
Go, get it! #MonsterBoyGame #XboxSeriesX The free „Smart Delivery“ upgrade is now available 😊 As a bonus we thought we‘d give you a free Windows PC version too. One purchase for all of them.
-
válasz
minilego
üzenetére
Hát azért a OneX már eléggé elavult ,a SeriesX -hez képest minden tekintetben! Főleg, hogy használtan már 150-ért utánad dobják a SeriesX-et másfél év garanciával, a OneX ami még vállalható állapotban van, de nem garanciális már, 90-100K még mindig, szóval jobban megéri az újabb/jobb gépet választani ár/érték arányban

-
ρσгτσ
addikt
válasz
minilego
üzenetére
Annak ellenére hogy tényleg nem nagyon használják ki a Series X -et, azért vannak olyan játékok, amik tényleg jobban néznek ki ezen a generáción.
Pl. Warframe is, és a betöltési időket össze sem lehet hasonlítani, ami ott azért baromi jól jön.
Persze utóbbit lehet gyorsítani SSD -vel, de én sem igazán szeretnék ezzel szórakozni.
Szerk.:
Minden egyébként attól függ, hogy ki milyen játékokkal játszik. Mert már azért annyira nem igaz, hogy azonos élményt kapsz a két generáción. FPS boost -ról és egyebekről nem is beszélve. -
ρσгτσ
addikt
válasz
balintka
üzenetére
Az előző generáció alapján reális lenne, hogy 23/24 -ben új modell jöjjön, de jelenleg más a helyzet, mint akkor volt. Egyrészt eleve 2 géppel kezdtek, másrészt meg a jelenlegi konstrukciót sem nagyon használják ki.
Jelenleg nem igazán lehet tudni, hogy mi a terv. Még arra is van esély, hogy a következő Series modellt megelőzi egy cloud TV box, bár most nagy a csend ebben a témában.
-
-
balintka
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Köszi Neked és mindenkinek a válaszokat, az ősszel meglépem akkor a váltást.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
frankdelgado
üzenetére
60...pf...120 alatt nincs élet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hombre[EU]
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Steve1207
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Curse of the Dead Gods-ért kár, kiváló játéknak tűnt mindig, csak most nincs kedvem ilyeneket játszani 30 órán keresztül.
-
törölt tag
Urak, Forza Motorsportot lehet valahogy még szerezni?
Az autó liszenszek lejártak, a microsoft shopban már nincs.
-
mike1334
veterán
válasz
thedivision2
üzenetére
Hát már volt korábban is, szóval miért ne? (Elképzelni legalábbis el tudom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Iqos cigaretta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Csak B@ssza a csőröm hogy a sok külföldi youtuber ezzel trolkodik hogy neki megy. Nekem 1 hónap kellett hogy a setupig eljussak.
Na mindegy, senki nem sürget. Van egy olyam èrzèsem hogy rossz verziójú dosboxxal szöszölök. Neaggódj. èn sem vagyok olyan fiatal. a nickem ne tèvesszen meg.
Remélem, azért összejön majd valahogy. Sajnos segíteni ebben nem tudok, de talán valakinek van ötlete. Érdekes próbálkozás, fiatalabb koromban én is tuti megpróbálnám, de már se türelmem, se időm nincs ilyenekre.
Hali, Csak poénként vagyok rá kíváncsi, de a setupnál elakadtam, mert nem tudom hogy hol lehet a retroarchnál beállítani a nyomorult billentyűzetet, mert nem látja 100osan, csak a kontroller megy, Csak mint érdekesség és téma érdekelne, meg néhány régi játék mint retro, nekem van raspberrym is azon is fut, csak mint érdekesség érdekelne, semmi extra, na meg a kihívás. De nem találom sehol a billentyűzet aktiválását a retroarchban, amúgy meg menne, mert a konzol látja. 3 órát szét lőttem az agyam egy játékkal rajta, asszem elég is mára.
Nekem is van pécém, csak mint "ötlet".
Én vettem egy PC-t a piacon 20 euróért, arra még az XP is felmegy!

, köszi!