Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Worms Rumble ma jelent meg és bekerült egyből Game Pass-be.
-
oriic
HÁZIGAZDA
🚨 Farming Simulator 22 - ‘It’s a calling’ (Cinematic Trailer)
- Megjelenési dátumot is kaptak a virtuális gazdák: November 22. -
oriic
HÁZIGAZDA
Végre kapott egy új előzetest a Lost in Random
A megjelenés valamikor nyáron várható, dátum még mindig nincs.

-
morphyka24
csendes tag
Sziasztok!
Pc után Series X-et vásároltam. Ez az első konzolom. A problémám az, hogy Pc-hez képest késést érzek az egér mozgásában. Warzone menüben, ha mozgatom az egeret akkor akad a hang, illetve ilyenkor a kép is akad egy kicsit. Mivel a kép is beszaggat, nem gondolom, hogy a fülessel lennel gond. Egyébként Xbox wireless-t, és logitecg g900 egeret használok.
Tudtok erre valami megoldást?Másik kérdés, hogy egy egérrel és billentyűzettel szeretném használni a konzolt és a pc-t is. Ezzel, vagy ehhez hasonló KVM switch-el megoldható?
https://www.bestbyte.hu/KVM-switch/ATEN-CS22U-2-port-KVM-switch-p42232.html?gclid=EAIaIQobChMI4NSWyfKs8QIVB813Ch2bswwxEAAYAiAAEgJeg_D_BwEKöszönöm!
-
pauliboy23
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Pedig nem olyan rossz, igaz én a Dirt 1-el játszottam utoljára, vagyis nincs viszonyítási alapom, de kikapcsolódásnak megteszi.
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egyébként a Sea of Thieves is valószínűleg ilyen, mert bár még mindig nincs SX-em, de megkaptam a Series X|S exclusive hajó szettet, amikor Cloud-ból léptem be. Bár a SoT-ban nincs grafikai beállítási lehetőség
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
Tom Warren on Twitter:
"it looks like xCloud just got the Xbox Series X hardware upgrade for certain games. Yakuza, Rainbow Six Siege, and others are showing 120fps or gfx options, and are loading faster -
MarioAna
senior tag
XSS: Elkezdtem ma a Sea of Thievest és már a tutorial (Maiden Voyage fullra kész) után van egy bug...konkrétan nem tudok a hajómra átugrani, folyamatosan lebugol/ledob. Gyakorlatilag annál a pontnál elakadtam, hogy "propose a voyage", akárhogy meg próbálom boardolni a hajót, beakad/dobál glitchel összevissza a hajón belül és még véletlenül sem tudok közel menni a captain's tablehöz, hogy rárakjam azt a szart
.Találkozott már valaki ilyennel? Háromszor haltam meg abban, hogy kapom a damaget mert beteleportál a deszkákba. -
NemMo
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én azt hittem ezek az ingyen játékok. Szép is lett volna owerwatch meg az ubis felix
-
Nayrobi
őstag
válasz
pauliboy23
üzenetére
Nem azért kaptál dirt5 kódot mert tolod a bétát, hanem mert véletlen kiszivárogtatták a mail címedet a beta1 kódok kiküldésénél

-
Elderath
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
UE5be még jobb lesz a TAA úgyhogy erre az AMD féle DLSSre nem lesz sok szükség
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
pauliboy23
üzenetére
Most kezdtem el vele jatszani. Eleg felejtheto jatek. Nem egy dirt 2 szint..
-
hombre[EU]
nagyúr
AMD FidelityFX Super Resolution tested: big fps wins - but image quality suffers
ki gondolta volna,hogy pl. egy unreal upsampling ugyanezt tudja csak jobb minōségen

-
urbi73
senior tag
Sziasztok....series x -et tervezek venni és egyenlőre csak 1 sima Full hd tv-re lenne kötve. A kérdésem az lenne hogy megéri e hozzá venni egy sima UHD -4k tv? Mennyivel lennének szebbek a játékok ? Főképp majd aBF5- BF6 miatt kellene a konzol (meg persze FC6 stb)),mert a jelenlegi vga árakon nem tudnák ilyen teljesítményű PC összerakni .
-
bandi0000
nagyúr
Ezzel az új Sea of Thieves frissítéssel nektek nem törik a kép? Mintha nem lenne vsync vagy hasonló
-
pauliboy23
senior tag
Hatalmas respect a codemasters-nek. Mivel részt vettem az F1 2021 bétában, kaptam nemrég egy emailt, és ajándékba kaptam egy Dirt 5-öt.

Amúgy holnap indul a béta második szakasza.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én azért bepróbálkoznék.

Baromi zavaró lehet a nyikorgás. -
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Június 29. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus The Ubisoft Forward Sale
-
ƵøŁĭ
veterán
Üdv!
Ha a jobb ravasz nyikorog azt javítják vagy cserélik ?
-
30z.Samu
titán
Skacok! Az lehetséges, hogy PC-n azért nem tudom letölteni a GP játékokat, mert nem az én fiókomon van a GP?
-
30z.Samu
titán
Mindig úgy ülök le a Resident Evil elé, hogy na most befejezem, biztos nincs sok hátra. Aha...még mindig van és bő 10 órát beleraktam. Ami persze nem baj, mert élvezem a játékot csak mindig úgy vagyok vele, hogy na most vége lesz, most befejezem. Maybe next time.

-
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ezekkel a Roguelike jàtékokkal mindig úgy jàrok hogy egy idő utàn megunom, mert "elakadok". Ennek ellenére azt mondom hogy a Dead Cells és a Curse of the Dead Gods, nagyon jó jàtékok, és a Hades-t is nagyon vàrom màr. Kérdésedre vàlaszolva nem vittem végig, de egész jól haladtam benne. Szerintem megérte az àràt.
Ezért is van az hogy a Returnal szerintem qrva dràga, 70$/80€-ért, hiàba minősége. Ilyen 20$-os jàtékokkal szerintem ez egy nagyon jó és élvezetes műfaj. -
Bep
őstag
Ubisoft és Simulator sale is benne van.
-
AshaNoR
tag
Tudtok vmit a Dungeons & Dragons Dark Alliance megjelenéséről? Nekem sem a storeban, sem a Game Pass újonnan felvett, hamarosan bekerulo játékok listájában, tehát sehol nem található meg a játék..
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
pauliboy23
üzenetére
Köszönöm szépen
-
duckload
aktív tag
Hali! Beléptem én is a nextgen-be igaz csak egy series s el! Mivel ben vagyok hardcore gamer ez lett a döntésem! Ps4 pro melett nincs is hangja a kicsinek! Amugy brutál gyors ahhoz képest! Most megy a backlog! Ori 1-2, Control, meg még egy két kissebb nagyobb cím, aztán ráhangolódás Psychonaouts ra ,forzára halora, !
-
rdt89
addikt
Az új Sea of Thieves Pirate Life hány órától lesz aktív? Nekem még nem engedi elindítani. Létezne, hogy 14:00?

-
.LnB
titán
Checkpoint 7x07 E3 Értékelő: [link]
"Itt Stöki, és e három fiú..."
-
AMD Power
titán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Tuti. Már most jobban megy mint tegnap reggel!
-
pauliboy23
senior tag
válasz
Krissz1983
üzenetére
Igen, nekem is az van.
-
need
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
minden elismerésem
az utolsó egy tétel ami nagyon erősen belém vésődött az 2018 ban volt akkor raktam össze a gépet annak az egyik eleme a G.SKILL FlareX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GFX leginkább az akkori árra borzasztót el
-
Hunt3r22
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Néztem gameplayt róla, tiszta Bless Unleashed a játék. Elsőre ez ugrott be. Lehet teszek vele én is 1 próbàt, de eddig nem igazán győzött meg.

Viszont a nevek ismerősek a Neverwinter világából.
-
-
persil
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mar a letezo legelso pletyka felroppenesenel ereztem, hogy egy legutolso ruppotlan hulladek lesz es kizarolag azert pattintjak ra a d&d logot, hogy hatha valami verfan el tud vele jatszani egy felorat.
Lehet, hogy mas cimmel elment volna egy zs. kat. henteldenek, de igy, mint d&d... Ne.
-
need
addikt
válasz
Krissz1983
üzenetére
hi..
jó kérdés.. én tegnap raktam fel a Bundle csomagot ott úgy tudom hogy már eleve azt rakja fel..!
szerintem a te esetedben Upgradelnie kellene.. -
hombre[EU]
nagyúr
na basszus jó sz@r lett ez D&D a tesztek alapján [link]
nem tudom a trueachievements mit játszott...mindegy letöltjük egy estére csak lefoglal -
EmThor
addikt
válasz
darkstreet89
üzenetére
Köszi!
Pont be volt kapcsolva a Series X, mobilon az MS oldalán váltottam régiót, mondja h letölthető game pass-szal, megnyomtam a gombot, a gép meg töltötte is rögtön. Teh future is now
-
Cicero
őstag
azért 2005-ben, amikor leregeltem ide az újonnan vett videókártyám kapcsán, ami csúcskatnak számított a 80 ezer forintjával, soha nem gondoltam volna, hogy a technológiai fejlődésnek az lesz az eredménye, amit ma láthatunk a hardver árak kapcsán... kissé counter-intuitive...
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok!
a Metro Exodus sima alap változata is upgradelhető a next gen verzióra? -
ρσгτσ
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én egyiket sem veszem komolyan. Eltárolom az infót az agyamban, aztán később lehet jól jön. Kb. ennyi.
Attól, hogy Ikszboksz Béla eltervezett valamit és arra zöld utat kapott a MS -től, még nem lesz értéke a hírnek. Ez talán az internet egyetlen hátránya, hogy egyre jobban növelik az emberek ingerküszöbét, és már lassan az újságírás minden szegmense átmegy pletyka gyártásba. Ezen élősködnek a modern leaker -ek.
Nem azt mondom, hogy ezek rosszak. Csak meg kell tanulni a helyén kezelni a dolgokat.
Az sokkal nagyobb baj, amit feljebb is írtam...hogy valaki pletykaként közöl valamit, aztán pár emberen áthaladva már tény lesz belőle.
Szerk.:
Egyébként időnként Jeff Grubb vagy Garrett Atkins (és még sorolhatnám) valóban túlzásba viszi a dolgokat. -
Bad Pritt
félisten
vagy olyan szinten tart a téma/tárgyalás, hogy beszélni sem érdemes róla.
Na, csávókám mégis beszél róla és pletykákat gyárt, inkább ezzel van a probléma. Manapság mindenből hír lesz és sokszor készpénznek veszik a teljesen hiteltelen sztorikat is.De persze, értem, neki ez a "munkája", mindig is voltak és lesznek is ilyen emberek.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szerintem mindegyik leaker, oknyomozó nagyjából arra jó, hogy elolvasd, aztán eltárold az agyad hátsó részében.
Milliónyi ilyen infó kering a neten. Ezért kérem én is szokszor, hogy óvatosan kezeljük az információkat. Mert 1 ember elkezdi, az 5. ember pedig már tényként kezeli. Aztán ebből lesz a félrevezetés. Pl. Ubisoft-Game Pass.
Nem mondom, hogy minden hülyeség...csak ezek közül van amiből nem lesz semmi...vagy olyan szinten tart a téma/tárgyalás, hogy beszélni sem érdemes róla.
Tehát nem minden esetben a téma hitelességével, hanem az állapotával van probléma. Hiába nyomozza valaki szét az agyát.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Tudod, engem egyik sem érdekel. Álszentség az egész. Mert ha azért bojkottálunk egy játékot, mert túlórával készült, akkor remélem ezek az emberek Nike cipőt sem hordanak, Shell üzemanyagot se tankolnak, és sorolhatnám még napestig a márkákat, amik sokkal súlyosabb körülmények között állítanak elő termékeket. Szal' álszent dolog ez, de hát nekem teljesen mind1.
-
ρσгτσ
addikt
IGN Hungary megint megmondta a tutit. Hogy miért volt gyenge az E3. Persze van amiben tényleg igaza (/igazuk) van.
Azt is megtudtuk, hogy az egyik figurának megosztó volt az Elden Ring. Persze Voksán Virág óta tudjuk...létezik olyan, hogy valakinek egy témáról megoszlik a véleménye.
-
EmThor
addikt
Dark Alliance cinematic trailer nagyon vicces lett, barbár hatalmas mikor berohan, meg mikor a törpe elkezdi keresni a kincset harc helyett
tisztára mint mikor Ceruza-papír alapon toltuk. Lehet tudni mikortól elérhető a játék? Éjfél, 1 óra?! Thx
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Valószínűleg az is benne van a pakliban, hogy több olyan embert érjenek el a szolgáltatással, akik eddig sem gamer PC -ben, sem pedig konzolban nem gondolkoztak.
Én például csak ezért vettem Xbox -ot. 2020 -ig nem volt konzolom. Azóta 4 -et is vettem, amiből 2 már természetesen elment a piacon.
Ráadásul nem bántam meg. Az itteni közösség és a szolgáltatás tartalma miatt sem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Elderath
üzenetére
Ez az egész nem azoknak szól, akik megveszik például a Series X -et. Hanem azoknak, akik beragadnak például az előző generáción. Vagy mondjuk inkább költenek TV -re, mobilra, tabletre, mint Xbox -ra. Vagy nem tehetik meg, hogy kövessék a generációs változásokat.
Az persze igaz, hogy nem fog olyan élményt nyújtani, mint mondjuk most egy Series X, de az MS is elsősorban szolgáltat. Abból szeretné kihozni a maximumot úgy, hogy minél szélesebb körben eléri a felhasználókat.
Egyszóval nem a gamer réteget célozza meg.
Szerk.:
Például. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Voltak azért neki bőven. Csak az utóbbi időben sok tervezett dolog nem valósult meg. Meg persze néha(?) hülyeséget is terjeszt...
Az egész abból híresztelésből indult ki, hogy a Bandai Namco és az MS kooperál. Amiből végül nagyjából semmi nem derült ki.
Biztos volt valami megbeszélés a szorosabb együttműködés kapcsán, de ennek nagy része nem teljesült, ami a pletykákat illeti. -
ρσгτσ
addikt
-
AMD Power
titán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ma sikerült elég sokat előre jutnom vele / fejlődnőm. Igy most egy fokkal könnyebb lett. DE amúgy jó a tipp!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Igen, én is ezt említettem már párszor.
Nem kétlem amúgy, hogy sok embernek ez egy baromi jó játék. Attól, hogy nekem valami nem jön be, még nem lesz sz*r. Hülye is lennék, ha ezt mondanám..., mert a videojáték történelem egyik legsikeresebb alkotása az V. rész (vagy a sorozat).
Ettől még nem lehet elmenni amellett, hogy lassan a végtelenségig húzzák le róla az utolsó (sok utolsó van) bőrt is. Ez a legújabb generációra készülő patch(?) pedig egy újabb időhúzás.
Ezzel megint csendben lesznek egy darabig azok az emberek, akik a GTA VI. nevét skandálják (követelik?) a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen autót vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby rádiós topik
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tisztára mint mikor Ceruza-papír alapon toltuk.