Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrPeekaboo

senior tag

Múlt hétvégén lepörgött a Kona, ami a hét elején ki is esett a GP-ből. Korábban már belekezdtem, de aztán más miatt abbahagytam, így újra elővettem. Ez egy indie, kickstarter-es nyomozós játék open world környezetben. Van bőven gyűjtögetnivaló benne és olvasni is sokat kellene, hogy összeálljon a történet. Az intro zene eléggé bejött és adott egy hangulatot a játéknak, azonban akadtak olyan játékelemek is, amik lerontották az élményt. Az egyik ilyen a töltés. Kisméretű játékról van szó, de a nagyméretű térképen való utazgatás közben kb. 10 mp-ekre megakad a játék, hogy betöltse a következő pályaszakaszt. Csak néztem, hogy ezt így hogy gondolták. A másik a térkép használat, ami nélkül könnyen el lehet véteni a jó irányt. Gyalogosan még csak-csak elő lehet venni és megnézni, viszont járművel közlekedve már le kell szállni róla és úgy lehet csak megnézni. Ez kicsit nyűgös volt nekem. A játék végé nem tetszett és valahogy a történet sem jött át és állt össze. Sajnos csak a gyűjtögetés és az achi vadászat miatt tartottam ki mellette.

Új hozzászólás Aktív témák