- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esdeath
csendes tag
https://m.youtube.com/watch?v=pRRWsE3s46Q
Nem arról volt szò hogy gyorsabb a ps5 ssdje vagy mèg nincsenek optimalizálva a játèkok?[ Szerkesztve ]
-
Esdeath
csendes tag
Remèlem nov 10. kor fog rajtolni Ff14. Tul nagy a csend körülötte, nyitó bulira jó lenne ha benyögnèk.
-
Esdeath
csendes tag
Èn senkinek nem ajánlom xss-t, hosszú távon nem fog megtèrülni. Árban sincs szerintem nagy különbsèg. Inkább gyüjtenèk mèg 1 èvig mind hogy azt megvegyem. Èn onex óta gyűjtöttem a pènzem xsxre, magyarul 3 èvig. Már jővő hónaptól gyűjteni fogom a következő generációra. Ami kb 5-6 èv sztm. Aztán eladom a series xet + gyűjtött pènz azt már meg is van a kövi gen. Mindig a top konzolt kell megvenni, másnak nem látom èrtelmèt. Eladni is egyszerűbb. Ez persze csak az èn meglátasom.
-
Esdeath
csendes tag
válasz MaxxDamage #17662 üzenetére
1. Mindenkèpp series x et ajánlom mivel a tvd megvan rá. Valószínű 4k/60 lesz az erőssége, persze lesznek indi gamek amik majd 120fpsen muzsikálnak.
2. eger bill támogatást nem minden játèk támogatja.
3. Keveset játszol akkor neked a gamepass tökéletes választás. Persze előszőr xbox live utána ráaktiválsz egy 1ho gpt azt már van is 1 ev gpultid. Persze ez működik 3èves előfizetéssel is.
4. series x visszafelè kompatibilis igy ami a listában van az megy. Van egy lista is keres rá Google. Röviden gyorsan ennyi. -
Esdeath
csendes tag
válasz IntelKiller7 #21077 üzenetére
Mi a problèma a G2A-val? Èn mindig onnan veszek 100$-os feltöltő kártyát ès ugy veszek játèkokat.
-
Esdeath
csendes tag
válasz l.skywalker #21090 üzenetére
Ezt most hallom először, hmm mondjuk nekem eddig nem volt gond velük. Mind1 vègül is. Azèrt köszi az infot.
-
Esdeath
csendes tag
válasz hombre[EU] #21224 üzenetére
Series x gpu ja kb 2080 vagy 2080ti közé tehető. Volt már róla teszt valahol. Google a barátunk.
[ Szerkesztve ]
-
Esdeath
csendes tag
válasz l.skywalker #32831 üzenetére
Van egy pár kivètelez igaz, de többsègèben nem ajánlott a magyar store.
-
Esdeath
csendes tag
válasz parandroid #32832 üzenetére
Tudod akiknek euroban van a pènzük azok csak röhögnek rajtunk. Szerinted mièrt nem akarják behozni az eurot... na pont ezèrt.
-
Esdeath
csendes tag
válasz l.skywalker #32834 üzenetére
Èn maradok a g2@n megveszem a kis 100$ giftet kb 27-28kba azt boldog vagyok. Igaz a lemezes megoldás talán mèg olcsobb lenne, mert ugye azt tovább adható.
[ Szerkesztve ]
-
Esdeath
csendes tag
válasz l.skywalker #32850 üzenetére
Èn már 4 ève vásárlok ott, igaz csak egy árustòl. Sosem volt semmi gondom le is kopogom..
[ Szerkesztve ]
-
Esdeath
csendes tag
válasz l.skywalker #32852 üzenetére
Ha nekem nem lesz belőle gondom akkor felőlem azt csinálnak amit akarnak. Gondolom ez igaz a többire is pl cdkey allkey. társaira is. Szerintem csak valaki rèmhireket terjeszt vagy van valami bizonyíték is erről?
[ Szerkesztve ]
-
Esdeath
csendes tag
válasz craftsman01 #32862 üzenetére
Én is xbox storeból vásárlok, csak a gift kártyát veszem máshol. Igy olcsobban jövök ki ennyi.
-
Esdeath
csendes tag
válasz l.skywalker #32855 üzenetére
A link csak játék kódokat emleget, itt a cégek voltak felháborodva hogy ki mennyiért árulja a kulcsot. Eredetiséget alapból nehéz lenne igazolni meg elég macerás is lenne bekérni számlákat..stb. Én részemről le is zártam ezt. Köszi a linket.
[ Szerkesztve ]
-
Esdeath
csendes tag
válasz Döglött Róka #32867 üzenetére
Lassan én is úgy vagyok vele hogy semmit nem kell megvenni mert minden bent lesz a gamepassban. Lassan jön majd a ubi+is.
[ Szerkesztve ]
-
Esdeath
csendes tag
Msnek ott van a gamepass ès xbox live èrvnek ès nem utolsó hogy a legerősebb konzol. Sokan azt hiszik hogy a 2tf számit nem az fog legjobban számitani hanem 560gb/s gpu memória. One x is azèrt bírja mèg erővel. Kèrdès mikor lesz rá normálisan optimalizálva egy játék. Kb én ugy gondolom hogy a Hellblade 2 lesz az első ami nagyot fog ütni grafikai téren. Amugy az idő eldönti majd sokat nem kell rajta agyalni xd
-
Esdeath
csendes tag
válasz hombre[EU] #33587 üzenetére
Ez itt Xbox forum, Uc-t hagyuk inkább a ps oldalon. Èn ugy tudom TB már règebb óta lètezik, na de hagyuk is.
-
Esdeath
csendes tag
Ez már volt?. : [link]
-
Esdeath
csendes tag
Valamerre van felhasználó blokkolási lehetőség? Mármind itt a forumon.? Megtaláltam tag elrejtèse... 😇🙃
[ Szerkesztve ]
-
Esdeath
csendes tag
Nem a 2 Teraflop lesz az igazi húzóerő, hanem a memória sávszèl 560gbvs448gb. Igaz ehez normálisan is kène optimalizálni. Ugyan az lesz kb mind onex vs ps4 pro közti különbség. Jobb fps, nagyobb felbontás, jobb minőségű textúrák, semmi világrengető. Játèkèlmènyben nem lesz változás ugyan úgy èlvezük ahogy eddig. Nem kell ezeket túl agyalni csak a média lovagol rajtuk+fanboyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest