Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz Bad Pritt #103229 üzenetére

    Na mindegy, ezzel együtt is:

    Deathloop

    Szép volt, jó volt, elég volt, 41 óra lett a teljes kaland. Nehéz igazából egzakt dolgokat írni róla, mert lehet másnak teljesen más szcenáriók fogják alakítani a sztorit, másképp fog megoldani bizonyos helyzeteket. Az biztos, hogy én nem voltam túl effektív, a játék közepén rendkívül szar RNG-t kaptam, az online része szerintem nem a legjobb, de még így is bőven pozitív élmény volt. A sandbox nagyon jó minden pályán, ezerféle megoldás létezik a feladatokra, az achievementek kiválóak és sokszor arra sarkallják az embert, hogy out of the box gondolkozzon, viszont guide azért kell jó párhoz, az életben nem jöttem volna rá, mit jelent pl. az, hogy Charlie-t a játéka keretei között likvidáljam.
    Zene, hangok, szinkron kiemelkedő, grafika átlagos, viszont a dizájn fantasztikus, bár ez szerintem alap az Arkane-től. Amit sajnálok, hogy az AI látványosan vissza lett tekerve a Dishonored 2-höz képest (a Prey meg teljesen más univerzum, pun intended), vaksik az NPC-k, hamar abbahagyják a keresést és nagyon könnyű őket átverni, cserébe még a legostobább grunt is akkorát csap, hogy a fal adja a másikat.
    A gameplay loop szerintem frenetikus, ahogy szépen összeáll a sztori meg hogy mit miután hogyan kell csinálni, hogy végül meglegyen a golden loop, viszont a vége nem tetszett annyira, hiányzott valami arculcsapós befejezés.

    Immersive sim, rougelike, stealth, looter shooter kedvelőknek nagyon ajánlom, az első pár órán túl kell lendülni és utána szerintem elkapja az embert a flow. Ha az Austin hozza ezt a szintet a Redfallal akkor már elégedett leszek.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák