Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
PC GAME PASS
(kérdések, megoldások minden platformra)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az hogy lehetséges, hogy ha az én gépemen a gyerek bejelentkezik az Xbox alkalmazásba, akkor tud játszani (online is) a FH5-el és a Minecraftal, de ha a saját gépébe lép be, akkor azt írja, hogy meg kell vásárolni.
Ez nekem újdonság, kb mintha a gyerek a "home" konzolon próbálna játszani. Ilyenről még nem hallottam.Amúgy pc-n nem kell előfizetés az online játékhoz, szóval elég lenne neki egy Gamepass pc is, ha erre gondoltál. Vagy megveszed azt a két játékot az ő fiókjára is, ha érdemben mással nem játszik. Sokáig volt elárazva 1000 forintért a Minecraft, FH5 kicsit zsebbe nyúlósabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest